BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Hakanın erkek çocuk sevinci

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan Şükür, 3. kez baba oldu.

Abone ol

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, bugün eşi Beyda Şükür'ün doğumu sonrası 3. kez babalık sevinci yaşarken, büyük mutluluk içinde olduğunu söyledi.

Doğumun gerçekleştiği Memorial Hastanesi'nde, Prof.Dr. Semra Kahraman ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Hakan Şükür, 3. evladının bir erkek olduğunu belirterek, "Sağlıklı dünyaya gelmesi herşeyden önce mutluluk verici" ifadesini kullandı.

Çocuğunun ismiyle ilgili olarak Hakan, eşinin sıkı bir Hakan Şükür hayranı olduğunu kaydederek, "Bir ismi Hakan olacak. Diğer ismini ise Burhan düşünüyoruz. Burhan Hakan olacak. Burhan isminin beğendiğim bir anlamı var. Hakan ile birlikte uygun olsun diye tercih ettik" dedi.

Yakın zamanda arkadaşlarının da bebekleri olduğunu anlatan sarı-kırmızılı futbolcu, yeni bebeğinin de kendisine şans getireceğine inandığını dile getirdi.

Öte yandan Prof. Dr. Semra Kahraman, doğumun bu sabah saat 09.30'da gerçekleştiğini ifade ederek, "Daha önceki gebeliklerinin sezaryenle olması nedeniyle tekrar sezaryenle gerçekleştirilen bir doğum oldu. Bebeğin sağlığıyla ilgili doğum sonrası bulgular son derece normal" dedi.

Hakan Şükür Memorial Hastanesi'nde takımla ilgili yöneltilen soruları da yanıtladı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda, PSV Eindhoven karşılaşmasında 2-1 mağlup olduklarını belirten Hakan Şükür, "Neticede herkesin başına gelebilecek bir şanssızlık yaşanıyor. Büyük sıkıntıların arkasından, önemli zaferler ve güzellikler olur. Biz de böyle sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Geçmişimde hep bunları yaşadım. Henüz 4 yıl üst üste şampiyon olmadığımız ve UEFA Kupası'nı kazanmadığımız dönemde de sıkıntıları çok yaşardık. Ardından böyle başarılar kazandık. Sabırlı olmak, iyi çalışmak ve mücadele etmek gereken bir dönemde olduğumuzu biliyorum" dedi.

Hakan Şükür, PSV Eindhoven mağlubiyeti sonrası grupta iddialarını büyük ölçüde azalttıklarına dikkat çekerken, "Belki mucize ama bu yenilgiyi telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.