BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  SPOR

Hakan taraftarla kapıştı

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçta kavga çıktı

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İddaa Lig (A) takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı özel maçı 3-1 kazandı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve hakemliğini Erdal Keser'in üstlendiği karşılaşmada Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets ilk yarıda Fevzi, Erkan, Uğur Demirok, Emre, Ergün, Sabri, Okan, Oğuz, Ayhan, Özgürcan ve Uğur Erdoğan ile yedek oyunculardan kurulu bir takım sahaya sürdü.

Galatasaray, ikinci yarıda ise Mondragon, Cihan, Tolga, Tomas, Uğur Uçar, Hasan Şaş, Volkan, İliç, Heinz, Necati ve Hakan Şükür 11'i ile mücadele etti.

Karşılaşmada goller ilk yarıda atılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 35. dakikada İbrahim'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 36. dakikasında bu gole Ayhan ile cevap veren Galatasaray, 39 ve 41. dakikalarda Özgürcan'ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. İlk yarıda Ayhan, bir penaltı vuruşundan yararlanamazken, kaleci Fevzi yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu.

Maçta 2 gol atan genç oyunculardan Özgürcan'ın performansı da teknik heyetin yüzünü güldürdü. As oyuncuların forma giydiği ikinci yarıda ise Galatasaray, birçok pozisyon bulmasına rağmen son vuruşlarda yaşadığı sıkıntılardan dolayı gol atamadı. Gerets, karşılaşmayı tesislerin balkonundan yönetici Fatih Gökşen ile birlikte izledi.

-MAÇTA GERGİNLİK-

Özel maçın son dakikalarında karşılaşmayı izleyen taraftarlardan biriyle Hakan Şükür arasında tartışma yaşandı. Bir pozisyon sonrası tribünlerdeki taraftarlardan birinin Hakan'a laf atmasının ardından tecrübeli futbolcu tribüne doğru hareketlenirken, karşılaşmanın hakemi antrenör Erdal Keser ile saha kenarından koşan kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu, araya girdi.

Hakan, taraftarla bir süre tartıştı. Bu olaydan sonra antrenmanların taraftarlara kapatıldığı öğrenildi.

-ARİF: ''BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM''-

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Arif Erdem, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Maçtan sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Arif, ''15 yılım burada geçti. Buraya gelmek benim gerçekten mutluluk verici'' dedi.

Arif, kendisine jübile yapılmadığının hatırlatılması üzerine ise ''Benim öyle bir derdim yok. Bu yönetimin tasarrufudur. Tabii ki 15 yılımızı buraya verdikten sonra bir jübile yapılabilirdi'' diye konuştu. Arif, ayrıca hedefinin önümüzdeki yıllarda teknik direktör olarak yeniden Galatasaray'da görev almak olduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Teknik Direktör Erik Gerets, yarın 13.30'da haftalık basın toplantısını yapacak.