BIST 10.487
DOLAR 32,84
EURO 35,10
ALTIN 2.425,57
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür yönetime giriyor

SHÇEK Spor kongreye hazırlanıyor. Yönetim listesinde ise Hakan şükür ve Bülent Uygun gibi deneyimli isimler var.

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Spor, Olağan Kongreye gidecek. Yönetim listesinde eski futbolcu Hakan Şükür ve Sivasspor eski teknikdirektörü Bülent Uygun gibi isimler de yer alıyor.


Kulübün Onursal Başkanı ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın da katılacağı kongrede mevcut yönetim, (A) Milli Futbol Takımı'nın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür ile Sivasspor eski Teknik Direktörü Bülent Uygun'un yer aldığı listeyle seçime gidecek. Yönetim Kurulu listesinde Bülent Çaycı, Orhan Kılıç, Yıldırım Tektaş ve Osman Bekar da yer alıyor.

BAKAN KAVAF, ŞÜKÜR VE UYGUN'DAN UMUTLU

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, konuyla ilgili açıklamasında, Hakan Şükür ve Bülent Uygun'un bundan böyle SHÇEK Spor'un başarısı için çalışacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ''Yurtlarımızda henüz keşfedilmemiş nice yetenekler var. Hakan Şükür ve Bülent Uygun gibi iki futbol dehasının onları Türk futboluna kazandıracağına ve sahalarda artık SHCEK Spor rüzgarının eseceğine inanıyorum'' dedi.

SHÇEK bünyesinde kalan çocukların, kendi ayakları üzerinde durabilen, hayata hazır, kendine güvenen, eğitim, spor ve kültürel alanlarda başarılı, topluma faydalı, iyi birer insan olarak yetişmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Bakan Kavaf, ''Bu amacımızı gerçekleştirmede sporun tüm dalları, en büyük yardımcımızdır'' ifadelerini kullandı.

SHÇEK çatısı altındaki çocukların ruhsal ve fiziksel yönden sağlıklı, üretken ve topluma yararlı fertler ve başarılı sporcular olarak yetiştirilmeleri amacıyla kurulan SHÇEK Spor Kulübü, 11 Mart Perşembe günü saat 13.00'te Yenimahalle 50.Yıl Yetiştirme Yurdu Konferans Salonunda olağan kongresini gerçekleştirecek.