BIST 9.085
DOLAR 34,21
EURO 37,59
ALTIN 2.885,11

Haftanın magazin turu

Haftanın magazin turu

Albümümde ne işin var haydar?izel'in albüm kartonetine okuduğu şarkının değil, aynı isimdeki 'haydar haydar' türküsünün sözleri basılınca, albüm toplatıldı!binlerce lira zarara girildiizel, hemen firması poll production'ı arayıp kötü haberi verdi. aynı saatlerde firma, müzikseverler tarafından da...

Haftanın magazin turu

Albümümde ne işin var Haydar?

İzel'in albüm kartonetine okuduğu şarkının değil, aynı isimdeki 'Haydar Haydar' türküsünün sözleri basılınca, albüm toplatıldı!

BİNLERCE LİRA ZARARA GİRİLDİ

İzel, hemen firması POLL Production'ı arayıp kötü haberi verdi. Aynı saatlerde firma, müzikseverler tarafından da aranmaya başlandı. Hemen kriz toplantısı yapıldı ve izlenecek yol belirlendi. Şirket, piyasaya sürülen binlerce albümü toplatırken, yeni kartonetleri baskıya verdi. Problem çözüldü ama firma binlerce lira zarara uğradı.

Haftanın magazin turu

Dekolte bölgenizi estetikle güzelleştirin!

Kadınlarda yüz kadar, dekolte bölgesindeki çizgilenmelerin de rahatsız edici bir görüntü yarattığını belirten Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, boyun ve dekolte bölgesine yapılan estetik ameliyatların sayısında ciddi bir artış olduğuna dikkat çekti.

Haftanın magazin turu

Bengü'yü g'önder' gitsin!

Demet Akalın'dan, eşi Önder Bekensir'e, kavgalı olduğu Bengü'yle çalışma izni çıktı! Akalın: "Önder, 'Bir festival işi var, Bengü'yü göndersem kızar mısın' dedi, ben de izin verdim."

Haftanın magazin turu

Merdivende Kung-Fu

'Unutulmaz' dizisinin son bölümünde merdivenden düşen 'Melda'yı oynayan Sinem Öztufan, bu sahne için özel ders aldı! Öztufan'a, Kung-Fu'cu Refik Buldu, bir saat 'nasıl düşülür'ü anlattı.