BIST 8.908
DOLAR 34,30
EURO 37,01
ALTIN 3.021,66

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

Birçok sanatçıyı çok kırdıhülya’nın son vuruşu çok sert oldu! kral tv müzik ödülleri’ne 7 dalda ödül alarak damga vuran tarkan, törendeki tavrıyla birçok sanatçıyı kırdı! ödülleri almak için sahneye çıkmayıp gecenin sonunda toptan alan tarkan’a kırılan sanatçılardan biri de hülya avşar! en iyi...

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

BİRÇOK SANATÇIYI ÇOK KIRDI
Hülya’nın son vuruşu çok sert oldu! Kral TV Müzik Ödülleri’ne 7 dalda ödül alarak damga vuran Tarkan, törendeki tavrıyla birçok sanatçıyı kırdı! Ödülleri almak için sahneye çıkmayıp gecenin sonunda toptan alan Tarkan’a kırılan sanatçılardan biri de Hülya Avşar! En İyi Erkek Sanatçı ödülünü vermek için sahneye çıkan ancak Megastar ödülü almaya gelmeyince şoke olan Avşar, çok ağır konuştu: “Tarkan çok başarılı biri ama bence adam olmayı unutmuş...

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

HABER YAPANI YAKARIM
Ender Saraç, annesi ve sevgilisiyle İstinye Park’ta yemek yedi. Mekandan ayrılırken gazetecilerin sorularıyla karşılaşan Saraç, “Boşanma davası sona erdi. Boşandım. Ama siz bunu haber yapamazsınız. Sadece bilin diye söylüyorum. Haber yapan gazeteci yanar” diyerek çıkıştı.
Mazbut bir hayat yaşadığını söyleyen Saraç, “Boşandıktan sonra hemen evlendiniz mi? sorusunaysa, “Hayır evlenmedim, hukuki süreci bekliyorum. Siz eşim yazın. Başka şey yazarsanız dava açarım” dedi.
Bir gazetecinin “Biz neyi haber yapacağız?” diye sorması üzerine Saraç, “Yemek yedi. Hayranları yoğun ilgi gösterdi. Bir görevli eşi için diyet listesi yazdırdı” sözüyle nasıl haber yazılacağını anlattı.
Ünlü diyetisyen, 20 yıllık eşi Sevgi Saraç’la boşanma davası sürerken sevgilisi Benan Kurtuluş’la aşk yaşamaya başlamıştı.

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

HAKAN YILMAZ ÇAPKIN ÇIKTI
Hakan Yılmaz, üç yıl önce Bengü Yılmaz’dan boşanmak için mahkemeye başvurmuş, Bengü Yılmaz ise aldatıldığını belirterek karşı dava açmıştı. Öfkeli eş, 450 bin lira tazminat ve kızları Deniz’in velayetini istiyordu. Eşinin kendisini Elif Ö. ile aldattığını iddia ederek dosyaya fotoğraf, internet yazışmaları ve telefon kayıtları koyan Yılmaz, hukuk savaşını kazandı.

Yargıtay da onadı

Yaklaşık iki yıl süren dava sonunda mahkeme, kızları Deniz’in velayetini anneye verdi. Hakan Yılmaz’ın eşine 3 bin 700 lira da nafaka ödemesine hükmetti. Ayrıca, birden fazla kadınla gönül ilişkisine girdiği gerekçesiyle 180 bin lira maddi, 80 bin lira da manevi tazminat ödemesine karar verdi. Yargıtay 2’nci Hukuk Dairesi, bu kararı yerinde bularak onadı.

Haftanın en ilginç magazin haberleri!

SARIŞIN NEJAT!
Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı diziye konuk oyuncu olarak katılan Nejat İşler sarıya boyattığı saçlarıyla dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölümünde, seri katil Ercüment Çözen karakterini canlandıran Nejat İşler, bu kez sarı saçlarıyla sahneye çıkıyor. Ankara’ya gelen Ercüment, Behzat Ç.’ye peşinde olduğu kızı Berna’nın ölüm anını gösteren görüntülerin orijinalinin kendisinde olduğunu söylüyor. Behzat Ç. görüntülere ulaşmak ve Ercüment’i yakalamak için Ankara’nın altını üstüne getiriyor.