BIST 10.533
DOLAR 32,55
EURO 35,17
ALTIN 2.462,29
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu plan yapacaklar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hissedilecek hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hissedilecek hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin batısı ile bu akşam saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım düşmesi vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve zamanla bölge geneli çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren güneyi ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Sakarya çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden (30-50 km/s) yer yer kuvvetli olarak esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, batısı ile yarın (Cuma) zamanla bölge geneli çok bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri ile yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Antalya, Mersin ve Adana çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batısı aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve yarın (Cuma) zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Van çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.