BIST 9.919
DOLAR 34,11
EURO 38,05
ALTIN 2.860,72
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava durumu

Türkiye genelinde bulutlu ve yağışlı hava etkisini sürdürüyor.

Abone ol

Önümüzdeki hafta rüzgarlar güneye döneceğinden özellikle Marmara’da sıcaklıklar daha yüksek değerlere çıkacak.

İstanbul ve Bursa’da poyraz yarın da sert esecek, hava yine bulutlu ve kısa süreli yağmur ihtimali var. Ankara’da da yağmur görülebilir. İzmir’de yarın bulutlar biraz dağılıyor. Adana az bulutlu ve lodosdan dolayı sıcak. İstanbul ve Bursa 16, Ankara 17, İzmir 23, Adana 27 derece.

Marmara Bölgesi’nde yarın da sert esecek poyraz, çoğunlukla bulutlu bir havaya neden olacak. İstanbul-Kocaeli, Sakarya-Bursa ve Bilecik çevrelerinde kısa süreli yağmur ihtimali de var. Pazar günü rüzgar zayıflıyor ve hava yer yer daha açık olacak. Hafta başı Marmara’da yağmur bekleniyor. Yarın Edirne 17, Çanakkale 18, Kocaeli 16 derece.

İç Anadolu’da, Eskişehir çevrelerinde yağmur geçişleri üç gün daha devam edecek. Bölgenin güneyinde hava daha ılık ve Kayseri-Niğde çevrelerinde yağış Pazar günü daha kuvvetli bir şekilde görülecek. Konya 18, Eskişehir 17, Sivas 14 derece.

Ege’nin iç kesimlerinde özellikle Afyonkarahisar-Denizli ve Kütahya çevrelerinde üç gün daha sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Pazar günü ise kıyı kesimlerde hava az bulutlu olacak. Yarın Denizli 23, Bodrum 24, Kütahya 14 derece.

Akdeniz’in doğu kesimleri yarın açık, ve lodos sert esecek. Antalya çevreleri Cumartesi günü bulutlanacak, Pazar günü bölge genelinde yer yer kısa süreli yağmur geçişleri olabilir. Güneydoğu’da özellikle Diyarbakır’dan itibaren bölgenin doğusunda yarın ve hafta sonu kuvvetli sağanak yağmurlar bekleniyor. Sıcaklık Antalya’da 25, Gaziantep’te 26 derece.

Doğu Anadolu’da yarın kuvvetli sağanak yağmurlar görülecek. Yağışlar hafta sonu da daha hafif olarak devam edecek. Rüzgarlar ise güneyden ve sert esecek. Yarın Erzurum 13, Malatya 16, Van 12 derece.

Karadeniz’de yağışlar devam ediyor. Giresun-Artvin arasında yarın da sağanak yağmur var. Bolu-Zonguldak çevrelerinde de gün içende sağanak yağmur geçişleri olacak. Sıcaklık Trabzon’da 15, Samsun’da 13, Zonguldak’ta 12 derece.

NTV