BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,12
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

Hadi Özışık'tan Mengi'ye davet

Vatan yazarı Ruhat Mengi, Derya Tuna'nın Star'da yapacağı program için alacağı 50 milyar lirayı sıkça dillendirince Hadi Özışık dayanamadı ve Mengi'yle iddiaya girişti.

Abone ol

Vatan Gazetesi yazarı Ruhat Mengi'nin son iki gündür Derya Tuna'nın Star TV'den alacağı 50 milyar lirayı dillendirmesi karşısında dayanamayan Hadi Özışık'tan hodrimeydan. Star yazarı Özışık,  başlıklı yazısında Derya Tuna'nın Star'a para kazandıracağını savunarak meslektaşını iddiaya davet etti:

- Vatan yazarı Ruhat Mengi, son iki gündür, Star’ı daha doğrusu Derya Tuna’nın ayda 50 milyar lira karşılığında yapacağı programı yazıyor:

-Kimin parasını kime savuruyorsunuz?

İbrahim Tatlıses geldiğinde de aynı şeyler söylenmişti. Ancak, sonradan görüldü ki, İbo’nun gelmesi Star’ın hayrına olmuş. İbo, reting rekorları kırınca, Star’a reklam aktı. Sponsorlar sıraya girdi. Bir başka deyişle, devletin kasasına para girdi.

Fena mı oldu?

Star’ın TMSF’nin yönetiminde olduğu doğru. Ama, Ruhat Mengi’nin hesaplayamadığı bir şey var. TMSF’nin yönetimindeki Star’da profesyönel yöneticiler var. O yöneticiler, Star’ın prestijini ve gelirini arttırmak için orada oturuyorlar.

Siz o profesyönel yöneticilerin, hatır gönül için, ayda 50 milyar lira karşılığında Derya Tuna’ya program yaptıracağına inanıyor musunuz?

Ben inanmıyorum!

Derya Tuna’nın o programı sponsorsuz yapacağına da inanmıyorum.

Hem hergün, canlı yayın için 50 milyar, sudan ucuz. Bu programın getireceği reklamlar, Ruhat Mengi’nin ‘savuruyorsunuz’ dediği paranın kat kat fazlasını getirir!

Var mısınız iddiaya Ruhat Hanım?

Yazı: Hadi Özışık
Kaynak: