BIST 8.876
DOLAR 34,29
EURO 37,52
ALTIN 2.931,29

Haberler

POLİTİKA Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Erdoğan liderliğinde toplanıyor! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yoğun gündemle Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanması bekleniyor. Kabinenin ana gündem maddesi son günlerde artan şiddet ve cinayet olayları...
GÜNCEL Trump'a yönelik 3. suikast girişimi engellendi Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump'a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi'ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulmasıyla engellendi.
GÜNCEL ORC'den şaşırtan anket sonucu! İşte vatandaşın en güvendiği 20 vekil ORC Araştırma, 'Vatandaşların en güvendiği 20 milletvekili' anketinin sonuçlarını paylaştı. Ankette en fazla milletvekili bulunduran parti CHP oldu. 5-11 Ekim tarihleri arasında yapılan ankette CHP'nin ardından AK Parti geldi. Listenin ilk başında...
MAGAZİN Zehra Güneş'ten Melissa Vargas'a Küba esintili doğum günü sürprizi Filenin Sultanları'ndaki başarısıyla son dönemde adından söz ettiren Melissa Vargas'a yakın arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Zehra Güneş'in organize ettiği gecede eğlenceli görüntüler çıktı.
GÜNCEL Gece yarısı deprem paniği! AFAD duyurdu Adana'nın Saimbeyli ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yerel Antalya Havalimanı'nın tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu Antalya Havalimanı'nın engelli tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu, 2 Rus gözaltına alındı.
GÜNCEL 13 yaş üzeri arabası olanlar dikkat! Araç değiştirme desteği geliyor! Türkiye'deki araçların üçte birinin 13 yaş ve üzeri olduğunu belirten Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, oluşan çevre kirliliğine dikkat çekti. Çevre Bakanlığı üzerinden bir fon oluşturulması ve eski araçların belli bir rakam...
Yerel Samsun'da çocuk gelin soruşturması! Gözaltına alındılar Samsun'un Bafra ilçesinde, küçük yaşta evlilik soruşturmasında 5 kişi gözaltına alındı.
GÜNCEL 6 ilde 6 ayrı suç örgütüne operasyon! 91 şüpheli tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde 6 ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-34" ve "Kuyu-35" operasyonlarında 91 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.
GÜNCEL Ümraniye'de payvan katliamı iddiası! Zabıta bıçaklandı Başkan İsmet Yıldırım'da açıklama Sosyal medyada Ümraniye Belediyesi'ne ait Hekimbaşı Hayvan Barınağı'ndaki çok sayıda ölü, hasta, bakımsız kedi ve köpek görüntüleri yayıldı. Bunun üzerine hayvanseverler, kedi ve köpekleri kurtarmak için barınağın önünde toplandı. Görevliler ile...
DÜNYA İsrail ordusu Gazze'de oyun oynayan çocukları hedef aldı Hamas, Gazze'de oynayan bir grup çocuğun, İsrail ordusu tarafından hedef alınmasını "korkunç bir suç ve ahlaki bir çöküş" olarak nitelendirerek, uluslararası hukuk örgütlerini dava açmaya çağırdı.
SPOR Balıkesir'de korkunç olay! Kayınvalidesini ve baldızını bıçaklayarak öldürdü Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi, kayınvalidesini ve baldızını bıçaklayarak öldürdü.
DÜNYA Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı Çin, egemenlik ihtilafı içinde olduğu Tayvan'ın lideri Lai Ching-te'nin ilk "Ulusal Gün" konuşmasını yapmasından 4 gün sonra, Ada ve çevresini kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı.
SPOR Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Portekiz'de düzenlenen 11. ayağında hafta sonunun ikinci yarışını da birinci bitirdi.
DÜNYA ABD'de Trump'a yönelik 3. suikast girişimi de engellendi! ABD'de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump'a yönelik 3'üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.
GÜNCEL Türkiye'den İsrail duyurusu! Tüm devletlere çağrı: Silah kullanmaya hazır... Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) üssüne girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan tüm devletlere çağrı yapılan açıklamada, "Saldırı, İsrail'in işgal politikası izlediğinin bir delilidir"...
POLİTİKA TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3. madde açıklaması! TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anayasa'nın 3. maddesiyle ilgili, "Devletin ülkesi olmaz. Devletin milleti olmaz" açıklamasıyla ilgili eleştiriler üzerine açıklama yaparak "Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışma söz konusu değil. 3. maddeyle ilgili...
GÜNCEL TBMM'nin gündeminde bu hafta 9. Yargı Paketi var TBMM Genel Kurulu, tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi ile 9. Yargı Paketini görüşecek. Ayrıca Lübnan'daki Türkiye askerinin görev süresinin uzatılması TBMM'de ele alınacak konular arasında yer alıyor.
DÜNYA Hizbullah'tan İsrail'e İHA saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var srail ordusu, Hayfa kentinin güneyindeki askeri üsse Hizbullah'ın düzenlediği insansız hava aracı (İHA) saldırısında 4 askerin hayatını kaybettiğini, 7'si ağır 58 askerin de yaralandığını duyurdu. Arap medyasındaki haberlere göre ise İsrail...
MEDYA Yerel belediyeden genele birlik beraberlik mesajı! Fatma Şahin'den belediyecilik dersi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hadi Özışık'ın youtube kanalında, ülkenin içinde bulunduğu bu gergin atmosferde verdiği barışçıl mesajlarla neyi hedeflediğini anlattı.