BIST 9.058
DOLAR 34,28
EURO 37,22
ALTIN 2.980,80

Haberler

GÜNCEL İçişleri Bakanlığı, terörist kategorisinde ödül tarifesini değiştirdi Terörden arananlar listesinde kırmızı, Turuncu, Sarı ve Gri kategoride yer alan teröristler için belirlenen ödül miktarında değişikliğe gidildi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve PKK'lı Duran Kalkan'ın da bulunduğu kırmızı kategori için ödül 10 milyon...
EKONOMİ HepsiTürkiye'den programı altın ödüle layık görüldü Hepsiburada, sürdürülebilir yerel kalkınmayı desteklemek amacıyla başlattığı HepsiTürkiye'den programıyla The Hammers Awards'ın "En İyi Sürdürülebilirlik Ekibi" kategorisinde altın ödüle layık görüldü.
Yerel İstanbul'da FETÖ'nün öğrenci evlerinin sözde sorumlusu tutuklandı İstanbul'da, FETÖ'nün güncel öğrenci yapılanması kapsamındaki evlerin sözde sorumlularından olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
SPOR Chicago Bulls, Onuralp Bitim'i serbest bıraktı NBA takımlarından Chicago Bulls, Onuralp Bitim'in serbest bırakıldığını açıkladı. 
GÜNCEL Meclis'e sunuldu: Cumhurbaşkanlığı bütçesine yüzde 38 artış Cumhurbaşkanlığı'nın 2025 yılı bütçesi, geçen yıla göre %38 artışla 16 milyar TL'yi aştı. Bu artışın en dikkat çeken yanı, bütçede araç alımlarına ayrılan pay oldu. Cumhurbaşkanlığı'na 5'i makam aracı olmak üzere toplam 20 yeni araç alınacak. Bu...
Kültür ve Sanat Bu hafta 10 film sinemaseverlerle buluşacak Sinema salonlarında bu hafta dramdan komediye, korkudan animasyona, dördü yerli, 10 film vizyona girecek.
Yerel Günlük kiralanan evler! 269 daire mühürlendi İstanbul'un Esenyurt ilçesinde günlük kiralanan evlere yönelik gerçekleştirilen denetimde 269 daire ile 2 ofis mühürlendi, 20 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Yerel MİT'ten casusluk şebekesine operasyon! 9 kişi daha tutuklandı Kişisel verileri ele geçiren siber casusluk şebekesine yönelik Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) koordinesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişi daha tutuklandı.
GÜNCEL Biden ile Netanyahu'dan kritik telefon görüşmesi Hamas lideri Yahya Sinwar’ın İsrail saldırısında hayatını kaybettiği iddialarının ardından ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu telefonda görüştü.
GÜNCEL Malatya İkizce’de yeni bir yaşam alanı kuruldu! Bakan Kurum: Bize durmak yok Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ iş birliğiyle deprem bölgesinde yeni yaşam alanları kuruluyor.
Yerel Bakan Tunç açıkladı: Aksaray'daki otobüs kazasıyla ilgili... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen otobüs kazasıyla ilgili 3 savcının görevlendirildiğini bildirdi.
EKONOMİ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek vergi kaçağının en fazla olduğu yerleri açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek AK Parti milletvekillerinin sorularını yanıtlarken kayıt dışılıkla mücadele konusunda dikkat çeken örnekler verdi. Bakan Şimşek vergi kaçağının en fazla olduğu yerlerin fırınlar olduğunu aktarırken, 65 milyon...
SPOR Futbolda haftanın programı Futbolda Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de 9. hafta karşılaşmaları oynanacak. Nesine 2. Lig'de 8, Nesine 3. Lig'de de 7. hafta mücadeleleri yapılacak.
Yerel Erzurum şehir merkezine mevsimin ilk karı yağdı Erzurum şehir merkezine mevsimin ilk karı ekim ayında yağdı.
GÜNCEL Kar yağışları başladı, donmaya hazır olun! Saatte 60 km'yi bulacak Meteoroloji'nin 18 Ekim hava durumu raporuna göre, sıcaklıklar ülke genelinde düşecek. Karadeniz ve Doğu Anadolu için kar yağışı uyarısı verilirken, kuzey kesimlerde de sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Fırtına ve don tehlikesine karşı da...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum DEM'i uyardı 'yeni çözüm süreci' açıklamaları Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni bir çözüm sürecinin veya benzerinin olmayacağını açıkladı. DEM'e yönelik "Türkiye partisi olun" çağrısına değinen Uzum, DEM'in terör vesayetinden kurtulmaması halinde DEM'in hukuk yoluyla tasfiye...
EKONOMİ Serbest piyasada döviz açılış fiyatları! İstanbul serbest piyasada dolar 34,2250 liradan, avro 37,1390 liradan güne başladı.
DÜNYA Hamas lideri Yahya Sinvar'ın son anları ortaya çıktı! Gazze'de şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı seçilen Yahya Sinvar'ın son anları ortaya çıktı. Görüntülerde, Sinvar yaralı haldeyken kendisine doğru gelen İsrail dronuna tahta parçası fırlattığı anlar yer aldı.
GÜNCEL Artık sadece KPSS yetmeyecek! MEB önerdi, TBMM’de kabul edildi Atama bekleyen öğretmenlerle ilgili tepkiler sürerken MEB’in tartışma yarata bir önerisi daha TBMM’de kabul edilerek yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Mesleği Kanunu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. KPSS ve mülakat sonucunda ataması...
EKONOMİ 7 bin lirayı aşan ödemelerde finansal kuruluşları kullanma zorunluluğu yürürlüğe girdi İşletmelerin yanı sıra tüketiciler için de 7 bin liranın üzerindeki mal veya hizmet alımlarına ait ödemelerin banka ve finans kurumları aracılığıyla yapılması zorunluluğu getiren düzenleme yürürlüğe girdi.