BIST 8.842
DOLAR 34,24
EURO 37,06
ALTIN 3.012,31

Haberler

Yerel Adana'da mezarlıkta öldürülen anne ve 2 kızının cenazeleri defnedildi Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki mezarlıkta tabancayla vurulan anne ve iki kızının cenazeleri toprağa verildi.
SPOR Beşiktaş Kulübü duyurdu: Profesyonel sözleşme imzalandı  Beşiktaş, 17 yaşındaki kaleci Mehmet Tuğra Yeşilyurt ile 2026-27 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladı.
Kültür ve Sanat Oyuncu Suphi Tekniker için Harbiye'de tören düzenlendi Tiyatro ve sinema oyuncusu Suphi Tekniker için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi.
SPOR Fenerbahçe, Zenit ile özel maçta karşılaşacak  Fenerbahçe, liglere verilecek milli arada 15 Kasım Cuma günü Rusya'nın Zenit takımı ile özel maçta karşılaşacak.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan Erdoğan, "Milletin çocuklarını hizmet, himmet diyerek...
Yerel Eskişehirli çifti "MİT görevlisiyiz" yalanıyla dolandırdılar! 2 şüpheli polise yakalandı Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıttıkları çifti dolandıran 2 zanlı gözaltına alındı.
DÜNYA İsrail’in kuzeyine düzenlenen roket saldırısında 4 kişi yaralandı Lübnan'dan İsrail'in kuzeyine düzenlenen roket saldırısında 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
ÇALIŞMA HAYATI Özgür Özel asgari ücret için rakam verdi altındaki ücreti kabul edenle asla gönül bağı kurmayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2025 asgari ücret zammı tartışmalarına ilişin "30 bin liranın altındaki asgari ücreti kabul edene asla asla gönül bağı kurmayacağız."dedi.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'nin sözlerine ilk yorum CHP lideri Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin güne damga vuran sözleri hakkında ilk kez konuştu. Özel, terörün bitmesine tam destek vereceklerini kaydetti. Özel "İmralı canisi derken bir anda neden böyle bir dönüş yaptılar?" diye...
Otomobil Hyundai en iyi global markalar sıralamasında yükseldi Hyundai Motor Company, marka değerini 23 milyar dolara çıkararak Interbrand'in "En İyi Global Markaları" sıralamasında 30. sıraya yükseldi.
GÜNCEL Yerlikaya duyurdu! FETÖ propagandası yapan hesaplara geçit yok! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'FETÖ elebaşının ölümü sonrası sosyal medya platformlarında FETÖ propagandası yapan, övücü nitelikte paylaşımda bulunan ve taziye niteliğinde paylaşımlar yaptığı değerlendirilen 177 sosyal medya hesap yöneticisi...
EKONOMİ Turkcell'e geleceğin teknolojileri için yeni finansman Turkcell, mayıs ayında ön protokol yaptığı uluslararası kredi anlaşmasının ilk dilimi olan 1,23 milyar Çin yuanı için imza attı.
GÜNCEL HSK müfettişi yemekhane personelinin bıçaklı saldırısına uğradı  Hakimler ve Savcılar Kurulunda (HSK), yemekhane personelinin bıçaklı saldırısına uğrayan müfettiş ağır yaralandı, şüpheli gözaltına alındı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Himmet" diyenlerin sonu onursuz bir ölüm oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan Erdoğan, "Milletin çocuklarını hizmet, himmet diyerek...
GÜNCEL CHP'den "yenidoğan çetesi" soruşturmasına ilişkin suç duyurusu CHP tarafından "yenidoğan çetesi" soruşturması kapsamında eski sağlık bakanları Mehmet Müezzinoğlu, Fahrettin Koca ve Recep Akdağ ile dönemin İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu hakkında "görevi kötüye kullanmak"tan dolayı suç duyurusunda...
GÜNCEL FETÖ'de gündem, elebaşının gömülmesi ve vasiyet dedikoduları  Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, Pensilvanya'da çiftliğin arazisine gömülmesi beklenirken mensuplar arasında Gülen'den kalan bir yazılı vasiyetin dedikoduları yapılıyor.
GÜNCEL İLBANK 5 yılda 675 çevre projesini hayata geçirdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası Genel Müdürlüğü (İLBANK), 5 yılda 675 projenin hayata geçirilmesine destek oldu.
BİLİM - TEKNOLOJİ Huawei'in yeni nesil tabletleri Türkiye'de ilgiyle karşılandı Huawei'in yeni nesil tabletleri "MatePad Pro 12.2" ve "MatePad 12X", Türkiye'de kullanıcılar tarafından ilgi gördü.
GÜNCEL Gazze'de can kaybı 42 bin 718'e yükseldi İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürerken hayatını kaybedenlerin sayısı son 48 saatte 115 artarak 42 bin 718'e yükseldi.
POLİTİKA Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' sözleri! MHP'li Feti Yıldız'dan "Umut Hakkı" açıklaması MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu. MHP'li Feti Yıldız da bu açıklamaların ardından sosyal medya hesabından "Türk siyasetinde 22 Ekim bir milattır." paylaşımı yaptı. İşte dikkat çeken o...