BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Güzel saçlar için basit ipuçları

Güzel saçlar için basit ipuçları

1. güneşin zararlı etkileriyle savaşın: güneşe maruz kalan cilt gibi saçlarımız da olumsuz etkilenir. saç derisi hızla yaşlanma sürecine girer. renk değiştirmenin dışında, kafa derisi dışında saçı kurutur ve nemini alır, mat ve soluk bir görüntü kazandırır. koruyucu tabaka uv ışınlarına maruz...

Güzel saçlar için basit ipuçları

1. Güneşin zararlı etkileriyle savaşın: Güneşe maruz kalan cilt gibi saçlarımız da olumsuz etkilenir. Saç derisi hızla yaşlanma sürecine girer. Renk değiştirmenin dışında, kafa derisi dışında saçı kurutur ve nemini alır, mat ve soluk bir görüntü kazandırır. Koruyucu tabaka UV ışınlarına maruz kalır ve teller incelir,yıpranır. Özel nemlendirici proteinli bakım kremleri kulanılmalıdır. Styling kremleri kuaförünüzden isteyebilrsiniz. Topaklanmayı önler, pürüzsüzleştirir, ipek gibi saç tellerine kavuşturur. Güneş maruziyetini en aza indirir

Güzel saçlar için basit ipuçları

2. Doğru saç kesimini seçin: Belli bir yaşa gelindiğinde saçlar kolayca kesilir uzun saçlar feda edilir. En önemli seçim iyi özellikleri ortaya çıkartan bir kesimdir. Saç kesimine karar vermeden önce, yüz hatlarına bakılmalıdır. Kaz ayakları, çizgiler ve gözler dikkate alınır. Kaşlar arasındaki mesafe, gülünce oluşan ağız çizgisi, mahzun gözleri vurgulamaya çalışma gibi saç kesim stilleri rolü vardır.

Güzel saçlar için basit ipuçları

3. Vitaminlerinizi alın: Sağlıklı saçlar parlak saçlardır, parlak saçlar ise genç saçlardır. Vitaminli güçlü şampuanlar, saç maskeleri ile saçlar bakılmalıdır. A,B,C,E vitaminleri, kalsiyum, magnezyum içeren şampuanlar güçlendirir.

Güzel saçlar için basit ipuçları

4. Saçlara sert değil yumuşak davranın: Saç köpüğü, saç spreyi, jel ve jöle derken saçlar iyice yıpranır. Hele ki saç boyaları kimyasallar saça zarar verir. Yumuşak ve doğal bir görünüm saçların hoş durmasını ve daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar.