Gürsel Tekin ilk kez açıkladı: Adayım
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den sürpriz açıklama. Kurultay tartışmalarıyla çalkalanan CHP'de Gürsel Tekin, “2019 yılında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istiyorum” dedi.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Bu mu Chp ibb adayı 🤣
Koyun can derdinde kasap et derdinde... Bu chp nin durumu nolacak diye düşünüp kafa yoracagi yerde adamin tek derdi İstanbul a baskan olmak.Ayıp ayıp .
''Bu şehri ihanetçilerin elinden kurtarmak istiyorum."demiş zavallı )))) ihanet içinizde,ihanet aynaya baktığında,ihanet terörist cenazelerinde
6)''üzümün alacası dışında,insanın alacası içindedir.'' demişler.kısacası güvendiğin kişilerin art niyetlerini tanımak zor.chp ailesine başarılar,saygılar.
5)sen öğretmen değil miydin ince?öğretmen, aydın ve uyanık olmaz mı?düşmanın tarafına geçer,düşmanın verdiği gazla haraket eder mi?sen öğrencilere iyi hususlarda örnek olmalısın, kötülüklerde değil.ben ,şahsen ince yi önermiştim.hata etmişim,bilememişim.şimdiye kadar kimin elinden tuttum ve güvendim ise , hep kazık yedim.çünkü kişileri tanımak zor.
4)ince, iyi ki başkanalık seçimini kazanamış.kazansansaydı yağmurdan kaçarken doluya tutulacak ,ikinci bir erdoğan ın kucağına düşecekmişiz.ince ,seçimi kaybettikten sonra erdoğan ın has adamı olmuş.onun verdiği gazla chp içinde iç savaş çıkarmaya kalktı.düşmanları güldürdü,dostları ağlattı.
3)bu sinsi emellerini chp benim çocuğumdur.hiç çocuğumu keser miyim sözün kendini gizleme taktiğidir.tıpkı erdığan gibi, her melaneti yapıp hiç türküye ye karşı olur muyum şeklindeki mağdur ve masum tavırlar;kendini gizleme taktiğidir.
2)onlar, ayrı parti kursun chp den fazla oy alırlarsa chp den fazla oy aldık desinler.chp nin adayı olarak çıkıp chp yi yok sayamazsınız.chp nin adayı olup da, chp den fazla oy aldım diye kişisel çıkar peşinde koşan ve chp yi erdoğan a teslim edecek olanların chp de işi yok.
1)fazla söz etmeye gerk kalmadı.ince bundan kelli arkadaşımız,dostumuz,müttefiğimiz değildir.aksine kendisine ve kendilerine karşı mücadele edeceğimiz gürühtandır.benlik davası güden ve bu davasından vazgeçmek niyetinde olmayan,düşmanla birlik olup karşımızda olan,dibimizi oymaya çalışan bizden olamaz.karşımda,karşımızda olan öz kardeşim dahi olsa çiğner geçerim.chp içinde fitne çıkaran ve erdoğan a çalışan ,ince ve ekibi derhal partiden atılmalıdır.onlar chp içinde daima patlamaya hazır düşman bombasıdırlar.
geç bunları otur yerinde ya... bi birlik olun gücü sağlayın da ondan sonra düşünün konuşun ya... seçimi kendinizin kazanması kadar önemli etkili olan engelleyecek olan akp ve başka güçleri unutmayın. hemen ortalığa niye atlıyorsunuz ki..