BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>"Asıl kırıcı davranan Amerika’dır"<br/>Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayy...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Asıl kırıcı davranan Amerika’dır"
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’nin açıklamalarına ilişkin, "Nasıl ki onlar açıklama yaptıkları zaman bizim gönlümüz kırılıyorsa, bıraksınlar biz de düşündüğümüzü konuşalım. Onlar bize metin gönderecekler de biz o metni mi okuyacağız" dedi.
***
"Bu işin çözülmesinin zamanı çoktan gelmiştir"
20 Temmuz Barış Harekatı’nın 40. yıl dönümü nedeniyle KKTC’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, düzenlenen anma töreninde Kıbrıs Türklerinin üzerine düşeni yerine getirdiğini ifade ederek, “Kıbrıs Türklerinin geri adım atmasını adanın ortak sahibi olmaktan vazgeçmesini ve bir Rum devletinde azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini kimse beklememelidir” dedi.
***
Göçük anı kamerada
Şişli’de dün yağan şiddetli yağmur nedeniyle yaşan göçük saniye saniye görüntülendi. Dehşete düşüren görüntülerde bir sitenin duvarı ve ağaçlar, büyük bir gürültü ile çöktü.
***
Virajı alamadı eve girdi: 2 ölü, 1 yaralı
Mersin’in Silifke ilçesine, virajı alamayan pikap bir evi yıktıktan sonra takla atarak bahçesine girdi. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
(İHA)