BIST 8.699
DOLAR 34,27
EURO 37,38
ALTIN 2.919,54
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Paket ne zaman hayata geçecek ?<br/>Ankara - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, demokrat...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Paket ne zaman hayata geçecek ?
Ankara - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, demokratikleşme paketi kapsamındaki düzenlemelerin ne zaman hayata geçeceğiyle ilgili, "Hiç zaman kaybetmeden bunların adımları gelecek. Hemen pratik olanlar şu anda hazırlanıyor. Yasa gerektirenlerin taslak metinleri de elimizde hazır" dedi.



"Madrid’in Kralı" Arda
Madrid - İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla İspanyol medyasından büyük övgü alıyor.



Dünyanın en hızlı soygunu
Londra - İngiltere’de dünyanın en hızlı soygunlarından biri gerçekleşti. Para dolu kutuyla akaryakıt istasyonundan ayrılmaya hazırlanan banka güvenlik görevlisi, dışarı adımını atar atmaz soyuldu.



Her şey uyuşturucu şüphelisini yakalamak için
Adana - Adana’da uygulama yapan polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobilde 85 kilo esrar ele geçirildi. Otomobilini bırakıp bir evin damındaki halının altına saklanan sürücü ise yakalandı.
(İHA)