BIST 9.875
DOLAR 34,05
EURO 38,14
ALTIN 2.828,86
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bakan Yıldız’dan Lice açıklaması <br/>Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bakan Yıldız’dan Lice açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde meydana gelen olaylara ilişkin, açıklama yaptı.

Arınç’tan 3 çocuk göndermesi
Bursa’da bir sünnet düğününe katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan’ın 3 çocuk açıklamasını değerlendirdi.

56 çift nikah tazeledi
Eskişehir’de, 1973 yılında Ankara Fen Lisesi’nden mezun olan 56 kişi ve eşleri aynı anda nikah tazeledi. Çiftlerin ikinci baharına çocukları ve torunları da şahit olurken, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Tüm çabalar nesillerini korumak için
Hatay - Hatay’ın Samandağ ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi bulunan yeşil deniz kaplumbağaları ve caretta carettalar yumurtalarını sahile bırakmaya başladı. İlçeye gelen gönüllü üniversite öğrencileri, yumurtaların zarar görmemesi ve yavruların denize ulaşabilmeleri için sahilde görev aldı.

Ünlü sanatçıdan Barış Akarsu’ya vefa
Zonguldak - Pop sanatçısı Murat Boz memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde verdiği konserde trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu’yu unutmadı. Barış Akarsu’nun doğum gününü kutlayan Murat Boz, Akarsu için ‘Dön özledim seni’ şarkısını söyledi.

(İHA)