BIST 9.771
DOLAR 33,98
EURO 37,67
ALTIN 2.728,39
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>KKTC’de hükümet düştü<br/><br/>Lefkoşa - KKTC’de İrsen Küçük hükümeti, Mecliste oyl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

KKTC’de hükümet düştü

Lefkoşa - KKTC’de İrsen Küçük hükümeti, Mecliste oylanan güvensizlik önergesinin kabul edilmesiyle düştü. Ülkede erken genel seçimlerin tarihi, daha önce 28 Temmuz olarak belirlenmişti.



Bruno Alves F.Bahçe’de gibi

İstanbul - Fenerbahçe, Bruno Alves’in transferi konusunda kulübü ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bruno Alves’in transferi için kulübü Zenit ile anlaşmaya varılmış olup, Portekizli milli oyuncu ile görüşmeler sürmektedir" denildi.



Metroda yangın: 45 yaralı

Moskova - Rusya’nın başkenti Moskova’da bir metro istasyonunda yangın çıktı. Olayda en az 45 kişi yaralanırken, alevler yaklaşık 1 saatte söndürülebildi.



Jeffrey: "Arkasında yüzde 50’lik taban var"

Washington - ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey (Cefri), Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi. Eylemlerin "büyük bir etki doğuracağını sanmadığını" dile getiren Jeffrey, Başbakan Erdoğan’ın arkasında yüzde 50 gibi çok güçlü bir tabanı bulunduğunu söyledi.



Asayiş, tavuk polislerle berkemal !

İstanbul - Bu çiftlikte asayiş, tavuk polislerle sağlanıyor. Çiftlikte kavga eden iki tavşana müdahale eden tavuk polisler, kavgayı hemen sonlandırıyor. Güvenlik güçleri, yeniden kavgaya tutuşmamaları için de tavşanların başında bir süre bekliyor.

(İHA)