BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

Selden sonra böyle oldupakistan'da yaklaşık 2 bin cana mal olan sel felaketinin ardından, ilginç tabiat manzaraları ortaya çıktı. bu manzaralardan biri 'hayalet ağaçlar' diye niteleniyor. nedeni, örümceklerinden sel sularından kaçarak ağaçlara tırmanmaları ve ağ örerek ağaçları tamamen...

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

Selden Sonra Böyle Oldu
Pakistan'da yaklaşık 2 bin cana mal olan sel felaketinin ardından, ilginç tabiat manzaraları ortaya çıktı. Bu manzaralardan biri 'hayalet ağaçlar' diye niteleniyor. Nedeni, örümceklerinden sel sularından kaçarak ağaçlara tırmanmaları ve ağ örerek ağaçları tamamen kaplamaları. Bölge sakinleri sel felaketinin bu beklenmedik yan etkisiyle daha önce hiç karşılaşmadıklarını belirtirken, sivrisineklerin ağlara takılması nedeniyle bu durumun sıtma riskini azalttığını ekliyorlar.

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

Kartalın Öğle Yemeği
Devasa kanatları, güçlü gövdeleri ve keskin gözleri ile kuşların dünyasında saygın bir yere sahip olan kartallar, bazen silahlı bir avcının bile yakalamakta zorlandığı küçük ve orta büyüklükteki bir avı, yırtıcı pençleri ile kavrayıp kendisi için bir öğle yemeği yapmakta güçlük çekmez. İngiltere doğumlu fotoğrafçı Chris Bailey, ABD'nin Güney Dakato eyaletinde kartalın sülün avnını böyle yakalamış...

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

Zebra, Aslanı Fena Nakavt Etti
Aslanlarla zebraların maçında her zaman aslanlar galip çıkar. Ama kez durum farklı oldu. Serengeti'de pusuya yatan bir erkek aslan gözüne kestirdiği zebranın boynuna yapıştı.Sert bir dönüş yapan zebra, aslandan kurtuldu.Bu kez zebranın arkasından üstüne atlayan aslan beklemediği bir darbe aldı.Bir yandan kaçmaya çalışan zebra diğer yandan arkasındaki aslana çifte attı.Zebranın toynakları çenesinde patlayan aslan nakavt oldu.

Günün en çok tıklanan fotoğrafları

King Kong Gerçek Oldu!
İngiltere’nin Merseyside Kenti’ndeki Knowsley Safari Parkı’na karısı Alison ile gezmeye giden Chez Owen, park halinde duran araçlarına bir babun çıktığında önce çok şaşırdı. Hayatını fotoğrafçılık yaparak kazanan Owen, kısa sürede şaşkınlığını üzerinden attı ve fotoğraf makinesiyle müthiş bir kare yakaladı. Şaşırtıcı fotoğrafta normal boyutlardaki babun göz yanılgısı sebebiyle efsane film King Kong’daki dev gorile benziyor.