BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Güneş maçın ardından ne dedi?

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği mağlubiyetinin analizini yaptı

Abone ol

Gençlerbirliği karşısında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneç maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Güneş, Gençlerbirliği karşısında beklenmeyen bir skorla sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek, ''Oyunun tamamında hakimiyetimiz var ama ilk başlangıçta savaşçı ruhumuzu rakibe hissettirmedik. Rakibin çabuk çıkmasına cevap veremedik. Ardından da kalemizde gol gördük'' dedi.

FİZİKSEL VE ZİHİNSEL DALGALANMALAR

İkinci yarıda ilk pozisyonda yine kalelerinde bir gol daha gördüklerini ifade eden Şenol Güneş, ''Ondan sonra hamlelerimiz çok daha fazla oldu, pozisyon da ürettik, goller de bulabilirdik. Fakat, fiziksel ve zihinsel dalgalanmalar bu maçta oyuncular üzerinde çok daha fazla hissedildi'' diye konuştu.  

"BAŞIMIZ DİK OLMALI"

Kaybedilen maç sonrası üzülme zamanı olmadığını söyleyen Şenol Güneş, şöyle konuştu: ''Şimdi tekrar toparlanma ve çalışma zamanı. Bizim üzülmeye de, dinlenmeye de zamanımız yok. Pazar günkü maçtan sonra çarşamba günkü maça hazırlanacağız. Ne kadar erken toparlanırsak, o kadar iyi olur. Kafamızı öne eğip teslim olmak yerine direncimizi göstermenin, dik durmanın ve savaşmanın zamanı. Böyle dönemlerde dikkatli olmalıyız.''