BIST 8.931
DOLAR 34,24
EURO 37,58
ALTIN 2.884,65

Günaha davet eden şehirler

Günaha davet eden şehirler

Günaha davet eden şehirler dünya üzerinde birçok ülke turizm için farklı alternatifler sunuyor. bir kısmı doğal güzellikleriyle bir kısmı da sunduğu sınırsız eğlence olanaklarıyla ön plana çıkıyor. hatta bazı kentlerde diğer birçok ülkede yasak olan birtakım şeyler şeyler bile serbest. işte size...

Günaha davet eden şehirler

Günaha davet eden şehirler

Dünya üzerinde birçok ülke turizm için farklı alternatifler sunuyor. Bir kısmı doğal güzellikleriyle bir kısmı da sunduğu sınırsız eğlence olanaklarıyla ön plana çıkıyor. Hatta bazı kentlerde diğer birçok ülkede yasak olan birtakım şeyler şeyler bile serbest. İşte size çılgınlığıyla günaha davet çıkaran şehirler….


10. Berlin, Almanya
İşte dünyanın en çekici şehirlerinden biri. Birinci ve İkinci Dünya Savaşları sırasında kurulan birçok genelev bugün de hala varlıklarını sürdürmekte. Ayrıca şehirde hem dans edebileceğiniz kulüpler de mevcut.

Günaha davet eden şehirler

9. Macau, Çin
Hiç Las Vegas’ta kumar oynamayı denediniz mi? Peki ya Çin’de? Macau Güney Çin’de sizlere oldukça eğlenceli bir kumar hayatı sunuyor. Eğer şansınıza güveniyorsanız Las Vegas’ı bile sollayan Çin’in kumarhane cennetine gitmeye ne dersiniz?

Günaha davet eden şehirler

8.Manama, Bahreyn
Orta Doğu’nun parti cennetine hoş geldiniz. Suudi Arabistan’ a oldukça yakın olan bu bölge, Suudiler için tam anlamıyla bir cennet çünkü burada Arap Yarımadası’nda olduğu gibi katı kurallar yok. Doyasıya dans edebilecekleri, sevgilileriyle rahatça dolaşabilecekleri bir bölge olan Manama’da hayat kadınlarıyla dahi beraber olmak oldukça olağan karşılanıyor.

Günaha davet eden şehirler

7. New Orleans, ABD
Fransız yemekleri, içkiler ve hayat kadınları... New Orleans’ın günahkar yapısı 19’uncu yüzyıla kadar uzanmaktadır. Sizlere farklı anlar sunan ve birçok barın bulunduğu bu şehirde, Berlin’in aksine fuhuş da yasal.