BIST 9.577
DOLAR 34,02
EURO 37,86
ALTIN 2.821,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhanespor'un kader maçı

Liglerin tamamlanmasına kısa bur süre kala takımların da kaderi belli oluyor. Gümüşhanespor'un geleceğini bu hafta sonundaki maç belirleyecek.

Abone ol

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Gümüşhanespor'un teknik direktörü İsmail Batur, Ünyespor'u deplasmanda yenerek, ligde kaldıklarını ilan etmek istediklerini söyledi.

Batur, ligde kalma adına oynayacak oldukları 2 maçın 1'inden mutlaka galip gelmeleri gerektiğini belirterek, ''Ünyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakibimizi yenerek, ligde kaldığımızı ilan edeceğiz'' dedi.

Takımın şu anki halinde eskiye oranla büyük bir değişim olduğunu anlatan Batur, şunları söyledi:

''Biz göreve geldiğimizde takımın ligde kalma şansı çok azdı. Şimdi ise çok fazla. Takımımız 5 haftadır mağlup olmuyor. Ama keşke 5 haftada galibiyet alabilseydik ve bu durumdan biran önce kurtarmış olabilseydik. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olup, takıma sahip çıkması lazım. Önümüzde 2 maçımız daha var. Oyuncularımızın kazanma azmi sayesinde Ünyespor'u Ünye'de yeneceğiz. Son haftaya rahat girmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum.''

Kırmızı-beyazlı takımda sakat Hamdi ve Muhammet Fatih'in maçta forma giyebileceklerini ifade eden Batur, tam kadro olarak karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.