BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gümüşhane Ramazanı coşkuyla karşıladı

Gümüşhane’de, sosyal açıdan sönük geçen Ramazan ayında tek ramazan programı Gümüş Otel’de gerçekleştiriliyor.

Abone ol

“Gönülden Gönüle Türkü Kafe” ekibi tarafından Gümüş Otel bahçesinde gerçekleştirilen ramazan programı yoğun ilgi görüyor.

Gümüşhaneli sanatçılar İrfan Akgül, Mümin Çakıcı ve Burak Üzüm tarafından seslendirilen türkü ve şiirlerle renklendirilen geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Tatilcilerinde Ramazan ayını Gümüşhane’de geçirmesi nedeniyle akşam saatlerinde yoğunluk yaşanan kent merkezinde Ramazanla ilgili tek etkinliğin Gümüş Otel’deki türkü akşamları olduğunu belirten vatandaşlar, aileleri ile güzel bir akşam geçirmek için burayı tercih ettiklerini söyledi.

Organizasyona katılan vatandaşlar, gündüz oldukça sıcak olan Gümüşhane’de akşamları serin olması nedeniyle, evde oturmak yerine sosyal etkinliklere katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu tür organizasyonları düzenleyen herkese teşekkür etti.

Programa katılanlar gönüllerince türkü dinlerken, masalarda bulunan ve misafirler gelmeden önce hazırlanan kalem ve küçük not kağıtları ile istedikleri parçayı sanatçılardan talep edebiliyorlar.