BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Gül'ün kestane keyfi

Gül'ün kestane keyfi

Cumhurbaşkanı abdullah gül, dün çankırı'ya gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden fotoğraflar paylaştı.

Gül'ün kestane keyfi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün Çankırı'ya gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden fotoğraflar paylaştı.

Gül'ün kestane keyfi

Ziyaretle ilgili fotoğraflar paylaşan ve yorumlarda bulunan Cumhurbaşkanı Gül, "Dün Çankırı’ya gittim. Seyahatim, uzun bir yaz döneminden sonra, yağmurlu bir havaya denk geldi. Çankırılılar, yağmur altında ıslanma pahasına büyük sevgi ve coşku gösterdiler. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye yazdı.

Gül'ün kestane keyfi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ayrıca paylaşımları sırasında Çankırı'nın tarihi dokusuna da dikkat çekerek, "Çankırı, tarihi ve geleneği olan bir ilimiz. Osmanlı döneminden kalma ahşap konaklar ve evlerin olduğu mahallelerin restore edilerek şehre kazandırılmasından memnun oldum" dedi.

Gül'ün kestane keyfi

Hazimiye Medresesi'ne yaptığı ziyaret sırasında soba üzerinde pişmiş kestane ve patates yediklerini belirten Cumhurbaşkanı Gül, şunları kaydetti:

"Hazimiye Medresesi’nde (Buğday Pazarı) bizi belediye başkanının eşi misafir etti. Bize eski günleri hatırlatan, soba üzerinde pişmiş kestane ve patates ikram ettiler."