BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Gülü şok eden yuh sesleri!

Şehit cenazesinde yuhlanan Cumhurbaşkanı bugün yine şok oldu. Bakın nerede yuh sesleri yükseldi?

Abone ol

24.Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı izlemek üzere Atatürk Spor Salonu'na gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, izleyiciler tarafından yuhalandı.

Fenerbahçe Ülker ile Türk Telekom takımları arasında Ankara Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maç için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de sürpriz yaparak maça geldi.

10 YIL SONRA  MAÇA GELEN İLK CUMHURBAŞKANI

Abdullah Gül, 1997-98 sezonunda Ülkerspor ile Efes Pilsen arasındaki kupa mücadelesini izleyen o dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ardından tam 10 yıl sonra bir kupa maçını tribünlerden izleyen isim oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün salona geleceği duyulduğunda acil bir plan yapan Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, protokol tribününü yeniden düzenlediler.

'YUH' SESLERİ

Abdullah Gül'ün salona girişi sırasında ise büyük bir şok yaşandı. Kupa mücadelesini izlemek için salonu dolduran her iki kulüp taraftarları, kısa bir süre Cumhurbaşkanı Gül'ü yuhaladı.

Taraftarlar ayrıca, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Meclis'te PKK istemiyoruz" sloganları da attı.

Bu arada Türk Telekom'un, Fenerbahçe Ülker'i 83-79 yendiği maçın ardından düzenlenen törende Türk Telekom'a, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi.