BIST 10.487
DOLAR 32,85
EURO 35,11
ALTIN 2.427,60
HABER /  MAGAZİN

Gülşen neden kilolu?

Pop müzik sanatçısı Gülşen, “Evet kilo aldım. Ama söylendiği gibi hamile değilim” dedi.

Abone ol

Marmara Ereğli'de bulunan ‘She Plus Bar'da hayranlarının karşısına çıkmak için için gelen ancak yağan yağmur nedeniyle programının ileriki erteleyen Gülşen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gülşen, son günlerde aldığı kilolar nedeniyle hamile olduğuna ilişkin çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi. Çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Gülşen, “Kilo aldım. Ama söylenenler gibi hamile değilim. Çocuk sahibi olmayı tabii ki istiyoruz. Ama daha zamanı var. Ben de Reha da çocukları çok seviyoruz şuan çocuk yapma özlemimiz yok” dedi.

Birlikte olduğu Reha Muhtar ile mutlu bir ilişki yaşadıklarını anlatan Gülşen, “Her çift gibi Reha ile mutlu bir aşkımız var. Evlenme konusunu şu an konuşmak daha çok erken. Zamanı gelince o da olacak” diye konuştu.

Reha Muhtar ile Nilüfer’in evlatlık aldıkları ‘Ayşenaz’ ile tanışamadıklarını belirten Gülşen, iş yoğunluğunun fazla olması nedeniyle buna fırsat bulamadığını anlatırken, “Ayşenaz bu yıl okula başlayacak. Ne mutlu ki okuma çağına gelmiş işlerin yoğun olmasından dolayı Ayşenaz ile tanışamadım. Ama Ayşenaz pazar günleri Reha Muhtar'la görüşüyor” dedi.

Gülşen, gazetecilerin İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra Hülya Avşar’a aşkını itiraf etmesiyle ilgili soruya “Başkalarının ilişkisine karışmak olmaz. Bu konuda konuşmak istemiyorum” karşılığını verdi. Gülşen, Reha Muhtar’ın kendisine karışmadığını ve kendi kararlarını kendi aldığını belirterek şöyle devam etti:

“Zaman zaman imaj değişikliği yapıyorum. Bunları yaparken kendi kararlarım doğrultusunda yapıyorum. Saç stilim kendime ait. Reha bana karışmaz. Bu saç stilini kendi isteğimle yaptım. Önce hayranlarım istemediler ama saçlarım bu renk kalacak.”