BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,03
HABER /  GÜNCEL

Güle Ferit Şahenk morali

Gül'e iş dünyasından moral. Ferit Şahenk Köşk adaylığı bakın için ne dedi?

Abone ol

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, CNN Türk'ün canlı yayınan katıldı.

Taha Akyol'un sunduğu 'Eğrisi Doğrusu' adlı programa konuk olan Şahenk, Gül'ün adaylığını destekledi.

Pozitif bir enerji verir

Kendisini yakından tanıyorum. Olmaması için neden yok. Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığında sakınca görmüyorum. Erdoğan'ın seçim gecesinde yaptığı konuşmayı önemsiyorum. Halkı kucaklayan bir konuşma yaptı. Herkesin o sözleri bir daha okumasını iseterim.

Gönül her zaman uzlaşma ve işbirliği içinde olmasını ister ama. Bazen de olmayabiliyor. Sayın Gül yurtdışında ülkemizi çok iyi temsil eder. Pozitf bir enerji verir. Bize de hayırlısı olmasını dilemek düşer.

Program başarıyla uygulandı

Hükümet bu programı başarıyla uygulamıştır. Türkiye artık dışarıda güven duyulan bir ülke.. Kemal Derviş'le başlayan program bu topraklara köklü bir şekilde yerleşti.

Avrupa Birliği amaç değil araçtır. Muhalefet sadece hayır demek için değil çözüm için de olmalı.. Cumhuriyetya da laiklik elden gidiyor diye bir endişem yok.

Gözlerim yaşardı

Malatya'da Niğde'de Trabzon'da İstanbul'da banka şubesine girer gibi Bükreş'e şubeme girdim. Gözlerim yaşardı. Romence Türkçe ve İngilizce olarak 3 dilde hizmet veriyor. Türkiye Garanti Bankası diye geçiyor.

Türk insanın gücünü potansiyelini gösteriyor. Herksesin kafasında küaasındaki başka bir Türkiye vardı. Şimdi o imaj yıkılıyor. Artık uluslararası teknoloji şirketlerinin merkezi hindistan'da olmayaçcak burada olacak.

İddia ediyorum İngiltere'den Çine'e kadar Türk halkı kadar özel bir halk yok. iyi niyeti, gücü ve zekasıyla çok farklı..