BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,83
ALTIN 2.821,03
HABER /  GÜNCEL

Gül ailesinin düğün telaşı

Davetiyeler postalandı... Nikah yeri belli oldu. Bakın düğünde neler var...

Abone ol Abdullah Gül'ün Bilken’ten yeni mezun olan kızı Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer’in aylardır ertelenen evlilik törenleri bayramın son günü yapılacak. Nikah Köşkte değil, İstanbul’da.

14 Ekim’deki sade nikah töreninin davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Nikah için Çankaya Köşkü yerine İstanbul Kongre ve Gösteri Merkezi tercih edildi. Saat 12.30’daki nikahta çitftin şahitliğini Başbakan Erdoğan ve Bülent Arınç’ın yapması bekleniyor.

Genç çift orman kuracak
Davetiyede gelin ve damadın anne babaları olarak Hayrünnisa ve Abdullah Gül ile Methiye ve Abdullah Sarımermer’in isimleri yer aldı. Ayrıca bir de güvenlik kartı dağıtıldı ve törene katılacak davetlilerin güvenlik için bu kartı da yanlarında bulundurmaları istendi. Güvenlik kartında çiçek gönderilmemesi de rica edildi ve dileyenlerin Kayseri’de kurulacak ormana katkıda bulunabilecekleri bildirildi. Orman için yapılacak katkıların ise 383838-5001 numaralı hesaba yatırılması istendi.

Güvenlik kartında banka ismi belirtilmedi. Ancak hesabın Ziraat Bankası Meclis şubesinde açıldığı öğrenildi. Çift geçen yıl Nisan ayında İstanbul Conrad otelinde aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı.

Mobilya, petrol, inşaat
“İstanbul Fulya’da Medallion firmasının başında bulunan Mehmet Sarımermer, yerli ve yabancı mobilya satıyor. 11 firmanın Türkiye temsilciliğini de yürüten Sarımermer babasıyla ortak olduğu petrol ve 2 milyon YTL sermayeli insaat firması da bulunuyor.. Kayseri’nin köklü ailelerinden olan dünür Abdullah Sarımermer, Gül’ün çok eski dostu.

GELİNLİK HAZIR
Kübra Gül’ün gelinliğinin Ankara Olgunlaşma Enstitüsü’nde dikildiği, Anadolu motifleri ile süslü gelinliğin tasarımına anne Hayrünnisa Gül’ün de katkıda bulunduğu bildirildi. Çift evlilik sonrası İstanbul’da oturacak.