BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Güiza sakat sakat oynayacak

Fenerbahçe’de hücum hattında yaşanan sıkıntı Aragones’i düşündürüyor, Denizli’de Güiza’yı sahaya sürecek.

Abone ol

Denizlispor ile cuma akşamı deplasmanda oynayacağı lig maçı öncesi Fenerbahçe’de forvet sıkıntısı patlak verdi.

Semih Şentürk’ün önceki gün ameliyat olarak ilk devreyi kapatması nedeniyle Daniel Güiza’ya kalan sarı-lacivertli ekipte İspanyol oyuncunun da sakatlığı bulunuyor.

Bir süredir tam kapasite ile antrenmanlara katılamayan Güiza, düşük tempoyla çalışıp, maçlara iğne vurularak çıkıyor. Güiza’nın sakatlığının daha ciddi seviyelere gelmesinden endişelenen Teknik Direktör Luis Aragones, mecburen bu oyuncusunu sahaya sürüyor.

Elde sadece İlhan var

Sarı-lacivertli takımda, genç oyuncu İlhan Parlak dışında santrfor bulunmaması nedeniyle Denizlispor ve Dinamo Kiev maçlarına riskli çıkacak olan Fenerbahçe’de, ligin devre arasında Güiza’nın tedaviye alınacağı vurgulandı.
İspanyol futbolcunun bir süre takımdan ayrı çalışacağı ve bu dönemde tedavi edileceği bildirildi. Semih’in ise ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte sahalara dönebileceği öğrenildi.

Bu arada teknik patron Aragones’in, Güiza’ya alternatif olarak Kazım’ı ve Burak’ı düşündüğü ifade edildi. Tecrübeli teknik adam, İspanyol golcünün sakatlığı ilerlerse, forvette Kazım veya Burak’tan yararlanmanın planlarını yapıyor.