BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

G.Osmanpaşa renkleniyor

''GOP Renkleniyor'' kampanyası ilk olarak Sokullu Mehmet Paşa Mahallesinde başladı.

Abone ol

GOP Belediyesi ile Polisan arasında ''gelin ilçemizi birlikte renklendirelim'' ilkesinden hareketle hayata geçirilen ''GOP Renkleniyor'' kampanyası ilk olarak Sokullu Mehmet Paşa Mahallesinde şenlik havasında başladı. Kampanya daha sonra Merkez Mahallesi, Küçükköy ve çevresi ile C caddesinde ki 840'ıncı sokak ve Sefa Caddesinde de sürdürülecek.

GOP RENKLENİYOR

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, belediye ile vatandaşların ortak bir dayanışması niteliğindeki kampanya ile amaçlarının vatandaşların daha renkli cadde ve sokaklarda hak ettikleri, kendilerine estetik keyfi de verebilecek yaşam kalitesini bir nebzede olsa yaşamalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Avrupa'nın pek çok anakentinde yapılan kentlerin mimari dokusunun yanı sıra doğal güzelliklerini de ortaya çıkaran boya ve bakım çalışmaları Gaziosmanpaşa'da uygulanmaya başlıyor. Gülen Boya Polisan ,GOP Belediyesi ve mahalle sakinlerinin ortak katkılarıyla hayata geçirilecek ''GOP Renkleniyor'' kampanyası ilk olarak Gaziosmanpaşa Sokullu Mehmet Paşa Mahallesinde başlatıldı. 106 binanın boyandığı Sokullu Mehmet Paşa
Mahallesi'nde tüm vatandaşlar bir sosyal sorumluluk kampanyası içerikli düzenlemelere sahip çıktı. Kampanyaya başlanması nedeniyle düzenlenen tören folklor gösterileri, sokak müzisyenleri, palyaço ve örümcek adam gösterisi, yöresel yemek ikramı ,resim ve fotoğraf sergisi ile şenliğe dönüştü. Kaçak ve çirkin yapılaşmanın önüne geçilmesi amaçlanan kampanyanın açılış törenine Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ve GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, mahalle sakinleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GOP'ta ilk olarak Sokullu Mehmet paşa mahallesinde başlatılan kampanya daha sonra Merkez Mahallesi, Küçükköy ve çevresinde de sürdürülecek.Törende konuşan ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol kampanya ile amaçlarının vatandaşların daha renkli cadde ve sokaklarda hak ettikleri, kendilerine estetik keyfide verebilecek yaşam kalitesini bir nebzede olsa yaşamalarına katkı sağlamak için olduğunu vurguladı. Dr. Erhan Erol şunları söyledi. '' İlçemizde aynı gelişmiş ülkelerde uygulanan kentsel uyuma yönelik projeleri hayata geçirmeye kararlıyız. Vatandaşlarımızın bu projeye destek vermeleri hepimiz adına son derece önemli bir gelişme. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizin daha çağdaş bir yaşama kavuşturulması adına bizi destekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum'.

Mahalle sakinleri belediyeden temin ettikleri belge ile Polisan bayilerinden özel indirimle boya alıp, ödemeyi kredi kartı ve 12 taksitle de yapma hakkına sahip oluyor. Kampanyalar süresince ayrıca işşiz gençlere dış cephe boyası uygulaması ve yeni teknikler eğitimi de verilecek bu gençlerden başarı olanlar yaşamlarına boyacı olarak devam edecekler.