BIST 9.976
DOLAR 34,06
EURO 38,04
ALTIN 2.833,69
HABER /  MAGAZİN

Görüşmelerde soyunuyorlar mı?

Cast ajans görüşmelerinde mankenler soyuluyormuş. Mankenler buna ne diyor?

Abone ol

Manken Şenay Akay, katıldığı bir TV programında “Cengiz Abazoğlu ve Cemil İpekçi gibi modacıların defilesine çıkacak mankenler cast görüşmelerinde çırılçıplak soyuluyor.

Kıyafeti taşıyıp taşıyamayacağınızı görmek için modacı sizi çıplak görmek zorunda. Bu uygulama normal bir şey” dedi. Ancak Akay’ın bu açıklamasını, bahsettiği ünlü modacıların defilesine çıkan mankenler yalanladı.

Bu durum, podyum dünyasında akıllara “Şenay Akay ’normal’dediğine göre soyunmuş. Acaba Akay’ı hangi modacı çırılçıplak soydu” sorusunu getirdi. İşte Akay’ı yalanlayan mankenler:

Güzide Duran: Meslek hayatımda böyle bir şeyle karşılaşmadım. Amerika’da bile böyle bir istekle karşılaşmadım. Böyle bir talep gelse dünyaca ünlü modacının bile teklifini kabul etmem. Ne Cengiz ne Cemil bize böyle bir şey yaşatmadı.

Şebnem Scheffer: Bunu ilk kez Şenay’dan duydum. Hiçbir modacı beni çıplak gördüğünü söyleyemez. Bana böyle bir teklif yapmış olsalardı mankenliği bırakırdım.

Sema Şimşek: Pierre Cardin defilesini düzenleyen yabancı bir kadın bizi iç çamaşırlarımızla görmek istemişti, kabul etmemiştik... Onun dışında başıma böyle bir olay hiç gelmedi...

Ebru Güzel: Başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Firma seni mayoyla görmek isteyebilir ama çırılçıplak soyunmak zorunda değilsin.