BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Görgü tanığı kazayı anlattı

Kaza sırasında vatandaşlar büyük panik yaşadı. İşte görgü tanığından kaza anı;

Abone ol

Isparta'da meydana gelen uçak kazası sonrası, olay yerine yakın bir köyde ikamet eden görgü tanıkları kaza anını anlattı.

Enkaz bölgesindeki çalışmaları izleyen Etem Koç isimli bir vatandaş, kaza anında dağdan patlamaya benzer çok yüksek bir gürültü geldiğini söyledi.

PATLAMAYA BENZER SES GELDİ

Etem Koç, ''Çok yüksek bir ses duyduk. Patlamaya benzer bir sesti. Araziyi tanıdığım için, patika yolları kullanarak kaza yerine geldim. Bölgeye ilk gelenler arasındayım. Hiç kimse yaşamıyordu. Cesetler yayılmıştı. Kolu kopmuş bir bebek cesedi de gördüm. Bir kişinin cesedi de koltuğa bağlı olarak duruyordu'' dedi.

KAN ÖRNEKLERİ ALINIYOR

Ayrıca, Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında düşen Atlasjet uçağında ölen yolcuların parçalara ayrılan ve geniş bir alana yayılan cesetlerinden, DNA testi yapılmak üzere kan örnekleri alınıyor.

Bölgede çalışmalarını sürdüren sağlık ekipleri, bir yandan cesetleri torbalara koyarken, diğer yandan da çok geniş bir alana yayılan ceset parçalarını, kimliklerin teşhis ve tespit edilebilmesi amacıyla DNA testi yapılmak üzere toplayıp, kan örnekleri aldılar.