BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,88
ALTIN 2.799,16
HABER /  GÜNCEL

GOPun kalbine dev proje

Gaziosmanpaşa'nın kalbine dev proje. 3. en büyük alışveriş merkezi açılıyor.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ‘’Değişimin Kalbi’’ olarak nitelendirdiği bölgede yapılacak olan İstanbul’un üçüncü en büyük alışveriş merkezi ‘’Forum Tem’’ 2009 yılında hizmete girecek.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, alışveriş merkezinin ilçeye ekonomik canlılığın yanı sıra istihdam açısından da önemli avantajlar sağlayacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ‘’Değişimin Kalbi’’ olarak nitelendirdiği bölgede yapılacak olan İstanbul’un üçüncü en büyük alışveriş merkezi ‘’Forum Tem’in temeli dün düzenlenen törenle atıldı. Multi Turkmall’un ‘’Forum’’ isimli alışveriş merkezleri arasında yer alacak olan Forum Tem
212 bin metrekare alanda inşa edilecek.

Tasarımında yerel kültüre uyumluluk temel alınan alışveriş merkezinin dün yapılan açılış töreninde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, göreve geldiklerinde değişim stratejisi oluştururken bu bölgenin bir kalp işlevi görmesini planladıklarını hatırlatarak, “Öncelikle Multi Turkmall şirketi yöneticilerini Türk insanına güvenerek böylesine dev bir yatırıma giriştikleri için kutluyorum. Alışveriş merkezinin hizmete girmesiyle
birlikte bölgede ekonomik bir canlılığın yanı sıra istihdam açısından da önemli avantajlar elde edilecek. Bizler daha şimdiden alışveriş merkezinin bir an evvel hizmete girmesi için sabırsızlanıyoruz’’ dedi.

Avrupa’da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollanda genel merkezli şirketin 2009 yılında tamamlanmasını planladığı Forum Tem adlı alışveriş merkezinde 3 bin 500 araç kapasiteli yer altı otoparkın dışında, yapı market, sinema salonları ve çok katlı mağazalar yer alacak.