BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

GOPun gururu onlar

Avrupa Şampiyonu Servet Tazegül ile 3.sü Fırat Pozan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u ziyaret etti.

Abone ol

Avrupa Şampiyonu Servet Tazegül ile Avrupa üçüncüsü Fırat Pozan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u ziyaret etti.

‘’SİZLERLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR’’

Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda, Büyüklerde Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluğu kazandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü taekwondocularından, Servet Tazegül ile Avrupa Üçüncüsü Fırat Pozan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u makamında ziyaret etti.

Dr. Erhan Erol, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, “Uluslararası bir yarışmada başarılı olarak Türkiye’nin ve Gaziosmanpaşa’nın gururu oldunuz. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Bize yaşattığınız gururun tüm spor yaşamınızda sürmesini diliyorum’’ dedi. Dr. Erhan Erol, Roma şehrinde gerçekleşen Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda bir şampiyonluk ve bir de üçüncülük elde eden sporcuların madalya primlerinin ödenmesi için gerekli işlemlerin tamamlanarak meclise sunulacağını belirtti.

Sporcularda yaptıkları konuşmada elde ettikleri başarıda, başta başkan Dr. Erhan Erol olmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün önemli emeği olduğunu vurguladılar.