BIST 10.852
DOLAR 32,66
EURO 35,44
ALTIN 2.511,53
HABER /  GÜNCEL

GOPta öğretmenler günü

Öğretmenler Günü Gaziosmanpaşa ilçesinde yapılan çeşitli törenlerle kutlandı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Başkanı Dr. Erhan Erol tüm öğretmenlere duyduğu minnetin kelimelerle ifade edilemeyecek kadar önemli olduğunu belirterek “Cumhuriyetin, çağdaş uygarlığın onurlu bir üyesi olarak yücelip bugünlere erişmesinde en büyük pay değerli öğretmenlerimize aittir’’ dedi.

GOP’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI…
GOP Kaymakamı Ferhat Çağlar eğitime yaptığı katkılarından dolayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a bir teşekkür plaketi sundu. 

GOP Belediyesi de öğretmenler günü nedeniyle ilçedeki öğretmenlere bir teşekkür yemeği verdi. GOP Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen yemekte öğretmenlere günün anlamıyla ilgili bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, sözlerine, “bizleri bugünlere getiren, bizi eğiten, siz değerli bütün öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum’’diyerek başladı. Dr. Erhan Erol, öğretmenlerimizin Türkiye’nin geleceğinin kurulmasında önemli bir paya sahip olduklarını belirterek şunları söyledi: “Ulu Önder Atatürk’ün ‘fikri hür, vicdani hür, irfanı hür nesiller yetiştirin’ öğüdü doğrultusunda
tüm olumsuz koşullara karşın özveriyle çalışan siz değerli öğretmenlerin gününü kutluyor, hepinizi bu önemli gününüzde saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yemekte daha sonra Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ferhat Çağlar eğitime yaptığı katkılardan dolayı GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a bir teşekkür plaketi sundu. GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol da öğretmenlere günün anısına birer deri çanta hediye etti.