BIST 9.696
DOLAR 33,99
EURO 37,86
ALTIN 2.826,88
HABER /  GÜNCEL

Gol dediğin böyle olur

Futbol sahalarında ender görülebilecek güzellikte bir gole imzasını atan Stankovic, müthiş bir sevinç yaşadı.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece İtalyan ekibi Inter sahasında Budnesliga temsilcisi Schalke 04'e 5-2 yenilerek tarihi bir hezimet yaşadı belki ama orta saha oyuncusu Stankovic'in Schalke ağlarına orta sahadan attığı gol uzun yıllar unutulmayacak türdendi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali Inter için bir hezimet gecesine dönüştü.. Almanlara karşı son dönemde şanslı olan Inter, Schalke önünde ise adeta ezildi..

Maçın henüz başında savunmanın arkasına Wesley Sneijder tarafından atılan topu Schalke kalecisi Manuel Neuer estetik bir şekilde uçarak kafayla uzaklaştırdı. Neuer'in kafayla vurduğu top orta sahaya kadar gitti. İşte jeneriklik gol de bu sırada ortaya çıktı. Neuer'in uzaklaştırdığı topa gelişine voleyle vuran Stankovic orta sahadan topu ağlarla buluşturdu ve inanılmaz bir gole imzasını attı.

Schalke'nin gollerini 17'de Matip, 40'de Radu, 53'te Raul Gonzalez, 57'de İnterli Ronacchia kendi kalesine ve 75'de Edu kaydetti.

Hafta sonunda lig maçında, Milan'a 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Inter, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında da Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren Schalke 04'e sahasında 5-2 yenilerek büyük bir hezimet yaşamıştı.

STANKOVİÇ'İN MUHTEŞEM GOLÜ

MAÇIN GOLLERİ