BIST 9.650
DOLAR 38,00
EURO 41,14
ALTIN 3.698,23
13°İstanbul
HABER /  GÜNCEL

Gökçekten suç duyurusu

Melih Gökçek, Turgut Altınok için suç duyurusunda bulundu. İşte sebebi...

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ''Kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edilen bir bölgede, kaçak olduğu gerekçesiyle 2 kez mühürlenmesine rağmen mühürleri kırarak, yüzme havuzu inşaatı çalışmalarını sürdürdükleri'' gerekçesiyle, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve ilgili belediye görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Etlik Kasalar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı sınırları içinde yer alan 90060 ada 1 sayılı parseldeki yüzme havuzu inşaatının, 2 kez mührünün kırılması nedeniyle bir kez daha mühürlendiği ifade edildi.

Açıklamada, ''Büyükşehir Belediyesi, daha önce iki defa mühürleyerek faaliyetini durduğu havuz inşaatının, Keçiören Belediyesince yasa tanımaz bir şekilde mühürlerin kırılarak inşaata devam edildiğini mahkeme tutanağı ile tespit ederek, bu sabah son bir defa daha inşaatı mühürledi'' denildi.

Açıklamada, bu nedenle Keçiören Belediye Başkanı Altınok, Başkan Yardımcısı İbrahim Terzioğlu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Merih Karayol ile yapının müteahhidi Dinamik Grup A.Ş yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

ÖNCEKİ HABERLER
Erdoğanın gözlerine hayran
Erdoğanın gözlerine hayran
Kokain çekti eşini dağıttı
Kokain çekti eşini dağıttı
Yatmadan önce TV izleme
Yatmadan önce TV izleme
Ayıyı lincin bedeli
Ayıyı lincin bedeli
Gökçek 6 bürakratı attı
Gökçek 6 bürakratı attı
İnönü hastaneye kaldırıldı
İnönü hastaneye kaldırıldı
TOKİ bacasız fabrika gibi
TOKİ bacasız fabrika gibi
Irak imzasına sadık
Irak imzasına sadık
Siviller Kandilden kaçıyor
Siviller Kandilden kaçıyor
Sivası devirecek ilk 11
Sivası devirecek ilk 11
Fenerbahçe mi asla olmaz
Fenerbahçe mi asla olmaz
Memura zam zirvesi
Memura zam zirvesi
Close menu