BIST 10.446
DOLAR 32,54
EURO 35,01
ALTIN 2.436,07
HABER /  GÜNCEL

Gökçek kiminle kavga etti?

Gökçek dün yüzünde yara bandı ile Belediye Meclisi'ne katıldı ve kavgada yaralandığını söyledi. Peki kiminle kavga etmişti?

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER
ANKARA BÜROSU

Türkiye'nin en popüler siyasi figürlerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek son iki haftadır sel ve içki referandumu ile yine gündemde.

SEL VE İÇKİ 
Önce Ankara’da olası bir sel ihtimaline karşı “alt katta oturanlar üst komşunuza yatıya gidin” önerisi ile tartışıldı. Ardından Ankara’nın eğlence mekanı Bahçelievler’de içki referandumu yapma kararı ile şimşekleri üzerine çekti.

Konu geniş olarak basın yayın organlarında da işlenmeye başladı. Bu süreçte basında sık sık eleştirilen Gökçek, sıkıntılı günler geçiriyordu. Ve Gökçek'in şakağında büyük bir yara çıktı. Gökçek bu yarayı bantla kapatarak gizlemeye çalıştı.

BASIN YAPTI
Her iki konuda da basının eleştirilerini çok haklı bulmayan Gökçek tepkisini gazetecilere dün ilginç bir şekilde gösterdi. Gökçek Ankara Belediye Meclisi toplantısına girerken yüzündeki yara bantıyla ilgili, “Geçmiş olsun Sayın Başkan ne oldu yüzünüze” sorusuna “Kavga ettim” yanıtı verdi.

KAVGA ETTİM
Gökçek gazetecinin “Peki kiminle?” sorusuna ise belki de son hafta üstüne gelen basına bir tepki olarak, “Basın mensuplarıyla” cevabı verdi. Gökçek bu cevabının ardından gülerek salona geçti.

Gökçek’in yara bandını yüzünde oluşan küçük bir enfeksiyon tedavisi nedeniyle taktığı öğrenildi.