BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Gökçek başkanları gezdirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçe belediye başkanlarına BELBETON A.Ş’yi gezdirdi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçe belediye başkanlarına, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELBETON A.Ş’yi gezdirerek, yeni alınan makinelere ve çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Başkan Gökçek’in yanı sıra Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Gölbaşı Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ve belediye bürokratlarının katıldığı gezide, kapasitesini arttıran BELBETON fabrikasının yeni kurulan tesislerindeki üretim çalışmalarını yerinde incelediler.

BELBETON Fabrikası’ndaki üretim çalışmalarına ilişkin ilçe belediye başkanlarına bilgi veren Başkan Melih Gökçek, Başkent’in kent aksesuarları, beton üretimi, farklı boyut ve türdeki kaldırım taşları, bariyerlerin ileri teknolojiyle, modern bir şekilde üretildiğini söyledi.

Yeni alınan makinelerle birlikte çok daha pratik bir şekilde çalışmaların hızlandırılacağını da kaydeden Başkan Gökçek, fabrikanın üretim kapasitesinin arttırılıp, faaliyetlerini çeşitlendirmesinin ardından Başkent’in gereksinimi olan beton ve türevi ihtiyaçlarının da ucuz ve kaliteli olarak karşılanmaya başladığını ifade etti.

Başkan Gökçek, “İlçe belediyelerine de her türlü kolaylığı göstererek, gereksinimleri kadar üretim yapabiliriz” dedi.
Fabrika’yı da gezen Başkan Gökçek ve beraberindekiler, bariyer üretimi için yeni inşa edilen 2 bin metrekarelik son teknoloji dev çadırın da en kısa sürede tamamlanacağını, bariyerlerin üretim kapasitesinin bu çadır sayesinde arttırılacağını açıkladı.