BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,06
ALTIN 2.838,04
HABER /  EKONOMİ

Gnçtrkclllilere eğitim

Gnçtrkcll, Turkcell Akademi ile birlikte, gençlere yol gösterecek kariyer eğitimlerinin 2. etabını düzenliyor.

Abone ol

Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll, Turkcell’e ve ekosistemine yönelik tüm gelişim programlarını tek çatı altında toplayan Turkcell Akademi ile birlikte, gençlere yol gösterecek kariyer eğitimlerinin 2. etabını düzenliyor. gnçtrkcll’in “Gençliğin Sesi” projesini yürüttüğü 9 ilde toplam 90 gencin faydalanacağı eğitimler, 19 Şubat - 2 Mart 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. gnçtrkcll, Turkcell Akademi tarafından “Gençliğin Sesi” projesi kapsamındaki üniversite öğrencilerine verilecek eğitimle, gençlerin kişisel gelişimlerinde fark yaratmayı hedefliyor.

“Gençliğin Sesi” projesinde yer alan üniversite öğrencilerine, 6 Turkcell Akademi çalışanı tarafından verilecek “Etkin Öğrenme” eğitimi sonrasında gençler, öğrenme sürecine ilişkin bugüne kadar bilmedikleri temel yasaları görecek, sınav ve yoğun ders temposu karşısında daha hızlı ve etkin öğrenmenin ipuçlarını elde edecekler. “Gençliğin Sesi” kapsamındaki öğrenciler gnçtrkcll’e, proje tekliflerinin oluşmasından en beğenilenlerin seçilmesine, iletişim tonunun belirlenmesinden kampanya içeriklerinin oluşturulmasına kadar pek çok alanda fikir desteği veriyorlar.

İstanbul’da başlayacak eğitimlerin ilki Turkcell Akademi’nin Beyoğlu’ndaki merkezinde, diğerleri ise Ankara ODTÜ, Antalya Akdeniz Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi kampuslerinde gerçekleştirlecek.

Turkcell Akademi eğitmenleri, 30 Ekim – 10 Kasım 2006 tarihleri arasında, gnçtrkcll’in “Gençliğin Sesi” projesini yürüttüğü 9 ilde toplam 87 gencin faydalandığı ilk eğitimlerde, “kişisel gelişim ve değişim”, “durum analizi (SWOT) ile kendini tanımak”, “hedef belirleme”, “iş görüşmelerinde başarılı olmanın yolları” ve “doğru mülakat teknikleri” başlıkları altında, gençlerin geleceğe güvenli adım atabilmelerinin ipuçlarını vermişlerdi.

Tüm Turkcell ve iştiraklerine hizmet veren bir gelişim merkezi olan ve kurum içindeki deneyimle kurum dışı profesyonelleri bir araya getirerek "yüksek kaliteli" eğitim seviyesini yakalamak, geleceğe hazırlanarak sektöre yön vermek amacıyla oluşturulan “Turkcell Akademi”nin “Gençliğin Sesi” kapsamında yürüttüğü gelişim faaliyetleri önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.