BIST 9.109
DOLAR 34,27
EURO 37,65
ALTIN 2.918,91
HABER /  EKONOMİ

Gnçtrkcll fest üniversitelerde

Gnçtrkcll, 3 Mayıs'ta Trakya Üniversitesi'nde başlayacak gnçtrkcll fest ile kampüslere konuk oluyor.

Abone ol

gnçtrkcll fest, İzmir Dokuz Eylül, Konya Selçuk, Ankara ODTÜ, Isparta Süleyman Demirel, Eskişehir Anadolu Üniversiteleri'nin ardından Muğla Üniversitesi'nde son bulacak.

Üniversite gençliğiyle Türkiye'nin gençlik kulübü gnçtrkcll'i buluşturan ve gençleri konser, sahne gösterileri, ödüllü yarışmalar, atölyeçalışmaları gibi etkinliklerde biraraya getiren gnçtrkcll fest Edirne Trakya Üniversitesi'nde başlıyor. Birinci yaşgününü kutladığı bugünlerde, 7 milyonu aşan üyesiyle gençlerin bulunduğu her yerde onların yanında olan gnçtrkcll, kendi alanlarında büyük başarılara imza atan ustaları, gençlerle buluşturuyor. Üniversite öğrencilerinin istek ve beklentileri doğrultusunda programı oluşturulan gnçtrkcll fest'de, gençlerin kişisel gelişimlerine katkılar sağlayacak seminerlerden sunumlara, tiyatro etkinliklerinden konserlere, mobil iletişim teknolojilerinde yeni ürün tanıtımlarından eğlenceli oyunlara dek pek çok etkinlik yer alıyor.

gnçtrkcll fest'de tiyatro sanatçı Ali Poyrazoğlu, "Geleceğe Hazır Olmak" başlıklı seminerinde gençlerin, kendilerini doğru tahlil ederek, hedef ve beklentilerini belirleme ve geleceğe hazırlanmaları konusunda kişisel tecrübelerini aktarırken, Turkcell İş Geliştirme Bölümü uzmanlarından Erhan Tatlıcı, mobil teknolojide son gelişmeleri anlatacağı "Gelecek Geldi" konulu bir sunum yapıyor. gnçtrkcll fest'de ayrıca dünyanın önemli üniversitelerinde verdiği seminerler büyük yankı uyandıran Young Guru Academy'nin kurucusu Sinan Yaman da "Sıra Dışı Bir Lider" başlıklı semineriyle gençlerle değerli ipuçları paylaşıyor.

Tüm gün sürecek gnçtrkcll fest, bir yandan gençlerin kişisel gelişimine katkıda bulunurken, diğer yandan da festival kapsamında yer alan Ali Poyrazoğlu'nun "Ödünç Yaşamlar" adlı tiyatro gösterisi ve ünlü rock grubu Kargo'nun vereceği konserle keyifli saatler yaşatıyor. Ali Poyrazoğlu, "Ödünç Yaşamlar" adını taşıyan kitabından ve tiyatro anılarından yarattığı gösterisiyle "kendisiyle ilişkisini kesmeyenlerin, kendine yabancılaşmayanların, yaşama meydan okudukları için daha sağlıklı ve başarılı oldukları" mesajını gençlerle paylaşırken, gençlerin büyük beğeni ile dinledikleri Kargo, verdiğe muhteşem konserle ders ve sınavlardan bunalan gençlere nefes aldırıyor.

GNÇTRKCLL FEST PROGRAMI

İL
TARİH
ÜNİVERSİTE

Edirne
3 Mayıs 2006, Çarşamba
Trakya Üniversitesi

İzmir
5 Mayıs 2006, Cuma
Dokuz Eylül Üniversitesi

Konya
8 Mayıs 2006, Pazartesi
Selçuk Üniversitesi

Ankara
10 Mayıs 2006, Çarşamba
ODTÜ

Isparta
12 Mayıs 2006, Cuma
S.Demirel Üniversitesi

Eskişehir
15 Mayıs 2006, Pazartesi
Anadolu Üniversitesi

Muğla
17 Mayıs 2006, Çarşamba
Muğla Üniversitesi