BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Gizli toplantıda neler konuşuldu

Galatasaray'da yönetim ve muhalefet bir araya geldi. Gizli toplantı düzenlendi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, özel bir toplantı düzenleyerek, kulübün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Galatasaray Lisesi'nde, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile camianın önde gelen isimleri katılırken, toplantıda özellikle yönetime muhalif isimlerden Duygun Yarsuvat, Hayrettin Kozak ve Anıl Büyükeroğlu'nun da yer alması dikkat çekti.

Toplantının, önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısıyla bir ilgisi bulunmadığını vurgulayan İrfan Aktar, 'Kulübümüzde kıdemli insanlar, Galatasaray için çalışan insanlar bir araya gelerek zaman zaman konuşurlar. Burada yönetime muhalif insanlar da olabilir. Galatasaray'la ilgili birçok konu var, yapılacak işler var. Bunlar tartışılır ve yapılması gerekenler yönetim kurula söylenir. Durum bundan ibarettir' dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün eski divan kurulu başkanlarından olan kulüp ikinci başkanı Semih Haznedaroğlu da toplantının içeriğiyle ilgili bilgi vermezken, 'Genel bir fikir alışverişi oldu. Galatasaray'ın menfaatlerini görüştük. Her ne kadar toplantıda muhalif insanlar olsa da hep beraber Galatasaray örf ve adetlerine yakışır biçimde görüşlerimizi aktardık' ifadelerini kullandı.

Yaklaşan seçimin, toplantının gündeminde olmadığını da kaydeden Haznedaroğlu, 'Seçimle ilgisi yok. Bazı hukuki sorunlar vardı. Divan kurulu başkanımız böyle kapalı bir toplantıya Galatasaraylılar'ı çağırdı. O bakımdan özel bir toplantı oldu, ama normal divan kurulu toplantılarında da bu gerçekleştirilebilirdi' şeklinde konuştu.

Yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantı, 4 saate yakın sürdü.