BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresun'da polis toplumdan destek istedi

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri, mahalle ve site bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

Abone ol

Çıtlakkale Mahallesi Atakent Sitesi bahçesinde yaklaşık 100 vatandaşın katılımıyla düzenlenen Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği site toplantısında Emniyet Amiri Şentürk Külekçi vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Emniyet Amiri Külekçi, ”155 polis imdat telefonunun kullanılması, şüpheli araç ve şahısların anında bildirilmesi ile sitelerimize ve sokağımıza hep birlikte sahip çıkmamız gerekmektedir. Her hangi bir olumsuzluğu Emniyet Müdürlüğü ile paylaşım yaparak giderilebilineceği, daha duyarlı hale gelinmesi, dolandırıcılık olayları ile kapımızı tanımadığımız kişilere açmama konusunda duyarlı olmalıyız” dedi.

Emniyet Amiri Külekçi, bu tür bilgilendirme ve vatandaşları duyarlı olmaya davet etmek amacıyla düzenlenen toplantıların devam edeceğini belirtirken, vatandaşlar ise polisle iç içe olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.