BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gezici Tanıtma TIR'ı Yozgat'ta

Deniz Kuvvetler Komutanlığı (DDK) Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı Tanıtım TIR'ı Yozgat'a geldi.

Abone ol

Bir deniz ülkesi olan Türkiye'nin gençlerinin de denizci olması için Deniz Harp Okulu ve Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın tanıtımını yapmak üzere hazırlanan Gezici Tanıtma TIR'ı, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda kapılarını öğrencilere ve halka açtı.

Başta anne babalar ile ilköğretim ve liselerde okuyan öğrenci gençler olmak üzere arzu eden herkes tarafından gezilebilen TIR'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı anlatıldı. Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Deniz Lisesi'ne ait fotoğraflar, broşürler, tanıtım malzemeleri, gemi maketleri bulunduğu tanıtım TIR'ı gezen öğrencilere denizcilikle ilgili dokumanlar verildi.

Daha sonar il Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Deniz Okullarını tanıtıcı filmler gösterildi.

Öte yandan Deniz Harp Okulu için 05 Nisan - 07 Haziran 2010, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu için ise 05 Nisan - 28 Mayıs 2010 tarihleri arasında başvuru yapılabileceği belirtildi.