BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Geretsin derbi onbiri hazır

Galatasaray, Pazar günkü derbi maçın hazırlıklarını bugünkü tek antremanla sürdürdü.

Abone ol

Galatasaray'da zorlu derbiye iki gün kala teknik direktör Gerets ilk onbirini kesin olarak belirledi. Hafta boyuncu savunmanın sağında Cihan ile Sabri arasında tercih yapmakta zorlanan Belçikalı teknik adam, Cihan'da karar kıldı.

Böylece Sivasspor'u yenerken sezonun en iyi futbollarından birini oynayan onbiri Fenerbahçe maçında da değiştirmeyen Gerets Kadıköy'de hangi onbirle sahaya çıkacağını açıklamakta bir sakınca görmedi. Gerets'in Cihan'ı tercih etmesinde Sabri'nin Bordeaux maçındaki kötü performansının da etkili olduğu öğrenildi.

Galatasaray Sivasspor maçına şu kadroyla çıkmıştı: Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Ayhan, İnamoto, Arda, İliç, Ümit Karan

Dünkü çalışmada sağ kasığında ağrı hisseden Tolga'nın tesislerde tedavi olduğu, Aydın ve Orhan'ın da tedavilerinin devam ettiği kaydedilirken, Aydın'ın fizyoterapistler eşliğinde özel bir program dahilinde çalıştığı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların çalışmasına burnundan ameliyet olan Hakan ile ev istirahati devam eden Ferhat da katılmadı. Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp, kampa girecek.