BIST 10.682
DOLAR 32,55
EURO 35,14
ALTIN 2.464,85
HABER /  SPOR

Gerets Cimbomu bırakacak mı?

Galatasaray'dan ayrılarak Anderlecht'i çalıştıracağı iddia edilen Gerets'le ilgili Canaydın'dan ilginç açıklama..

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, teknik direktörleri Erik Gerets'in Belçika'da Anderlecht kulübüyle görüşüp anlaştığı şeklindeki iddialara açıklık getirerek, ''Öyle bir şey olduğunu tahmin etmiyorum. Ama herkes herkesle görüşebilir'' dedi.

Erik Gerets'in, ''Galatasaray'ı şampiyon yapıp bırakacağım'' yönündeki açıklamalar yaptığının iddia edilmesi için de başkan Canaydın, hatırlatılması üzerine, ''Kendisine, takımı şampiyon yapacağını belirttiği için teşekkür ederim. Gerets'in 2 artı 1 yıllık sözleşmesi var. Opsiyonu o ya da biz kullanabiliriz. Sezon sonunda görüşerek buna karar vereceğiz'' dedi.

Soruların devamı üzerine tepki gösteren Canaydın, ''Bu soruları sezon başından bu yana soruyorsunuz. Acaba, bunun arkasında menfi başka şeyler mi var diye aklımıza geliyor'' ifadesini kullandı.

Adnan Polat ise Gerets ile ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınarak, şu anda sadece lig ve kupa şampiyonluğuna konsantre olduklarını ifade ederek, ''Biz tek vücut halinde hareket ediyoruz. Benim gündemimde bundan başka bir şey yok'' demekle yetindi.