BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Gerets bu kadroyu beğendi

Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, haftalar sonra ilk kez üst üste iki maça aynı kadroyla çıkma kararı aldı.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, haftalar sonra ilk kez üst üste iki maça aynı kadroyla çıkma kararı aldı. Gençlerbirliği maçında sahaya sürdüğü ilk 11'inden son derece memnun kalan sarı - kırmızılı takımın çalıştırıcısı, Çaykur Rize ile Ali Sami Yen'de oynayacağı lig karşılaşmada da aynı kadroyu sahaya sürecek.

Orta sahada forma verdiği, Hasan Şaş, İnomoto, Cihan ve Ayhan Akman dörtlüsünü, bundan sonraki haftalarda da bozmak istemeyen Belçikalı teknik adam, Ümit Karan - Necati Ateş ikilisine de uyumlu performansları devam ettiği sürece, şans vermeyi sürdürecek. Hakan Şükür'ü daha ekonomik kullanmayı düşünen Gerets, tecrübeli yıldızı, Başkent'te olduğu gibi oyunun ilerleyen dakikalarında görevlendirecek.

Belçikalı çalıştırıcı, kalan 6 haftada sistemle de oynamayacak. Takım iyi oynadığı ve kazandığı sürece taşları yerinden oynatmayacak olan teknik adam, bazı futbolcuların kaderlerini de bu haftalar içinde belirleyecek.

Özellikle yönetimin göndermek istediği Japon oyuncusu İnamoto'yu kadrosunda tutmak isteyen Belçikalı hoca, bu oyuncusunun performansına göre sezon sonunda ya yanında duracak, ya da gönderilmesine izin verecek.