BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Genelkurmayın sürpriz daveti

30 Ağustos resepsiyonuna sürpriz bir isim katılıyor. Asker selamı veren, "Asker Bülo"...

Abone ol

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde attığı gollerden sonra verdiği asker selamı ile ‘Asker Bülo’ lakabı alan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın daveti üzerine 30 Ağustos resepsiyonuna katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Genelkurmay Başkanı Orgenerel Yaşar Büyükanıt'ın yakından tanıdığı ve sevdiği Uygun’a resepsiyon için özel davetiye gönderdiği belirtildi. Teknik Direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe'de oynadığı dönemden bu yana Büyükanıt Paşa ile çok yakın bir diyaloğu olduğunu belirterek, “30 Ağustos resepsiyonu için beni de hatırlamış olmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duydum” diye konuştu.

BÜLENT UYGUN: O SELAMI GÜVEN SAZAK İSTEDİ
Bülent Uygun, asker selamının sırrını daha önce şöyle açıklamıştı; "Asker selamıyla sevinmeye 1993'te oynadığımız G.Saray maçıyla başladım. O dönemdeki başkanımız Güven Sazak, maç öncesinde "G.Saray'a gol atınca bana selam ver." demişti. Attığım golden sonra doğaçlama bir şekilde asker selamı verdim. Tam asker selamına da benzemiyordu. Adı asker selamı kaldı. O maçtan sonra attığım gollerin sevinçlerini hep asker selamıyla gösterdim."