BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Gençlerbirliğinde istifa yankısı

Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi, Bakkal'ın takımı bırakıp gitmesinin etik olmadığını savundu.

Abone ol

Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Aksoy, görevinden istifa eden teknik direktör Mesut Bakkal'ın takımı bırakıp gitmesinin etik olmadığını savundu.

Teknik direktör Bakkal ile yeni sezon için anlaşma sağlandığını hatırlatan Aksoy, yardımcı antrenörlerle ilgili görüşmelerin devam ettiği sırada Mesut Bakkal'ın istifa etmesini ''sözünde durmamak'' olarak nitelendirdi.

Görüşmeler sırasında teknik direktör Bakkal'a duygusal davranmamasını söylediklerini ifade eden Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Mantıklı olmasını ve takımının başında 64. maçına çıkıp, aslanlar gibi görevini yapmasını söyledim. Yardımcılarıyla ilgili sorunu aşabileceğimizi, başkan İlhan Cavcav'ı, kendisinin ekibiyle devam etmesi konusunda ikna aşamasına geldiğimizi ifade ettim. Mesut Bakkal, bunun üzerine söz verdi. Yönetimin vereceği son kararı (ayrıldığı gün) antrenmandan önce veya sonra kendisine bildireceğimizi ifade ettim. Bu görüşmeden sonra Sayın Cavcav ile sabah bir araya geldim. Gece yaptığımız görüşmemizde Mesut Bakkal'ı ikna ettiğimi, bizden son haberi beklediğini söylerken, Mesut Bakkal'ın kulüpte eşyalarını topladığı ve vedalaştığı haberi geldi. Bu gelişme karşısında şoke oldum.''

Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile yapacakları maça da değinen Aksoy, ''Biz yönetim olarak, futbolcularımızdan Antalyaspor karşısında formalarını terletecekleri, kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecekleri sözünü aldık. Futbolcularımızın, sahada kendilerine yakışanı sergileyeceklerine inancımız ve güvenimiz tamdır'' diye konuştu.