BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  SPOR

Genç yıldız Ardaya sus emri

Başkan Özhan Canaydın, sürekli medyaya röportaj veren Arda ve Adnan Polat’a sinirlendi.

Abone ol

Aldığı yoğun eleştiriler nedeniyle uzun süredir kendisini medyadan soyutlayan ve takımın kazandığı başarılar dışında demeç vermekten kaçınan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, bu kez de tüm kulübe konuşma yasağı getirdi. Birkaç haftadır iç çekişmelerinin medyada çok sık yer bulması nedeniyle canı sıkılan Canaydın, son günlerde genç yıldız Arda’yı da sürekli televizyon ve gazetelerde görünce, adeta çılgına döndü ve A’dan Z’ye herkese, 2. devreye kadar konuşma yasağı getirdi.

‘Gençleri yem etmeyin’
İkinci Başkan Adnan Polat’ın da sürekli açıklamalar yapıp Galatasaray’ı her an gündemde tutması da, Canaydın’ı sinirlendiren bir başka unsur oldu. Canaydın’ın, “Sezonun ilk yarısı bitene kadar medyaya konuşmayı herkese yasaklıyorum. Futbolcular da yöneticiler de artık sussun. Konuşana ceza vereceğim. Futbol şube sorumluları ne işe yarar? Bu gençleri ortalığa salıp yem yapmayın. Geleceğin yıldızı dediğimiz oyunculara psikolojik destek verip, onlara sahip çıkmalıyız'' dediği öğrenildi.

Sert bir dille uyardı
Başkan’ın, ayrıca Riva ve Seyrantepe projeleri hakkında daha fazla spekülasyon yapılmasını istemediği ve dünkü toplantıda idarecileri sert bir dille uyardığı belirlendi. Kulübe yakın çevrelerde, Canaydın’ı rahatsız eden gelişmenin altında, Adnan Polat’ın verdiği, “Başkanlığa aday olabilirim'' mesajının yattığı iddia edildi. Polat, geçen sezonun son haftalarında göreve geldikten sonra, camiayı ateşleyip, şampiyonlukta çok önemli rol üstlenmişti.

Kaynak: www.fanatik.com.tr