BIST 9.025
DOLAR 34,29
EURO 37,50
ALTIN 2.911,36

Gelin Marmaray'a binmiş...

Gelin Marmaray'a binmiş...

Asya ile Avrupa'yı deniz altından birbirine bağlayan ve açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi gören Marmaray, bu kez de yeni evlenen bir çiftin düğün fotoğraflarına mekan oldu

Gelin Marmaray'a binmiş...

Asya ile Avrupa'yı deniz altından birbirine bağlayan ve açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi gören Marmaray, bu kez de yeni evlenen bir çiftin düğün fotoğraflarına mekan oldu. Marmaray'da düğün fotoğrafları çektiren genç çift, daha sonra Üsküdar-Yenikapı istasyonları arasında, deniz altından seyahat ederek, "asrın projesi"ni kullanan ilk gelinle damat oldu.

Gelin Marmaray'a binmiş...

Düğün törenlerinin ardından fotoğraf çektirmek için yer düşünen Ekrem (25) ve Behiye (25) Çetin çifti, bir arkadaşlarının önerisi üzerine Marmaray'da fotoğraf çektirme kararı aldı. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'ndeki düğünlerinin ardından Marmaray'ın Üsküdar istasyonuna gelen çift, bol bol fotoğraf çektirerek, en mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.
Gelin Marmaray'a binmiş...

Genç çift, fotoğraf çekiminin ardından Üsküdar'dan Marmaray'a binerek, deniz altından Yenikapı istasyonuna gitti. Burada da bir süre fotoğraf çektiren gelin ve damat, vatandaşların meraklı bakışları eşliğinde Üsküdar istasyonuna döndü ve ardından evlerinin yolunu tuttu.
Gelin Marmaray'a binmiş...

Gelin ve damat, Marmaray ile yaptıkları yolculuk süresince vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bazı vatandaşlar çifti alkışlarken, bazıları da cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen bazı yolcular ise çiftle birlikte fotoğraf çektirdi.